آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها623
تعداد مقالات6,501
تعداد مشاهده مقاله8,625,676
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,218,433
پورجاجی, فاطمه, کریمی, مهدی, توکلی پور, حمید, شیخ الاسلامی, زهرا. (1391). تاثیر عصاره چای سبز و اسید آسکوربیک بر خواص شیمیایی و حسی دونات سرخ شده. , 4(2), 29-43.
فاطمه پورجاجی; مهدی کریمی; حمید توکلی پور; زهرا شیخ الاسلامی. "تاثیر عصاره چای سبز و اسید آسکوربیک بر خواص شیمیایی و حسی دونات سرخ شده". , 4, 2, 1391, 29-43.
پورجاجی, فاطمه, کریمی, مهدی, توکلی پور, حمید, شیخ الاسلامی, زهرا. (1391). 'تاثیر عصاره چای سبز و اسید آسکوربیک بر خواص شیمیایی و حسی دونات سرخ شده', , 4(2), pp. 29-43.
پورجاجی, فاطمه, کریمی, مهدی, توکلی پور, حمید, شیخ الاسلامی, زهرا. تاثیر عصاره چای سبز و اسید آسکوربیک بر خواص شیمیایی و حسی دونات سرخ شده. , 1391; 4(2): 29-43.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب