آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,747,356
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,879

1.

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آلو فراوری شده به روش ترکیبی خشک کردن و انجماد

صفحه 1-14
پرستو کریمی فر؛ ریحانه احمدزاده قویدل؛ مهدی قیافه داودی

2.

بررسی اثر نشاسته و گوار بر پارامترهای بافتی، رنگی و پذیرش پاستیل هویج

صفحه 15-28
فخری شهیدی؛ صفیه خلیلیان؛ محبت محبی؛ اسماعیل خزایی؛ حمیده مقامی کیا

3.

تاثیر عصاره چای سبز و اسید آسکوربیک بر خواص شیمیایی و حسی دونات سرخ شده

صفحه 29-43
فاطمه پورجاجی؛ مهدی کریمی؛ حمید توکلی پور؛ زهرا شیخ الاسلامی

4.

پیش بینی حجم کوفتگی سیب با استفاده از شبکه عصبی تابع پایه شعاعی RBF ( و مقایسه آن با مدل رگرسیونی)

صفحه 45-65
سعید ظریف نشاط؛ عباس روحانی؛ میر محمد اتفاق؛ محمد حسین سعیدی راد

5.

مقایسه عصاره برگ زیتون و آنتی اکسیدان BHT بر زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری سرد

صفحه 67-83
سید حمید حسینی پور؛ سید یوسف پیغمبری؛ هانیه رستم زاد

6.

مدل سازی دانسیته ظاهری طی خشک کردن انگور پیش تیمارشده با اولتراسوند و کربوکسی متیل سلولز

صفحه 85-102
منور طهماسبی پور؛ جلال دهقان نیا؛ سید صادق سیدلو هریس؛ بابک قنبرزاده

7.

بهینه سازی فرآیند خشک کردن جعفری با استفاده از روش ترکیبی هوای داغ- مایکروویو

صفحه 103-122
مجتبی نوری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امیر دارایی گرمه خانی؛ مرضیه بلندی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب