آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,746,546
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,338
. (1392). اثر آنتی‌باکتریایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره سیر (Allium sativum) بر مدت ماندگاری قزل‌آلای رنگین‌کمان در شرایط نگه‌‌داری سرد. , 2(4), 2-15.
. "اثر آنتی‌باکتریایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره سیر (Allium sativum) بر مدت ماندگاری قزل‌آلای رنگین‌کمان در شرایط نگه‌‌داری سرد". , 2, 4, 1392, 2-15.
. (1392). 'اثر آنتی‌باکتریایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره سیر (Allium sativum) بر مدت ماندگاری قزل‌آلای رنگین‌کمان در شرایط نگه‌‌داری سرد', , 2(4), pp. 2-15.
. اثر آنتی‌باکتریایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره سیر (Allium sativum) بر مدت ماندگاری قزل‌آلای رنگین‌کمان در شرایط نگه‌‌داری سرد. , 1392; 2(4): 2-15.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب