آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,745,692
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,316,290

1.

پاسخ لاروهای دارای کیسه زرده ماهی قرمز نسبت به پی اچ اسیدی و آلومینیوم: تبادل یون سدیم، تکامل و فعالیت (Carassius auratus gibelio)

صفحه 1-13
وحید تقی زاده

2.

اثر آنتی‌باکتریایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره سیر (Allium sativum) بر مدت ماندگاری قزل‌آلای رنگین‌کمان در شرایط نگه‌‌داری سرد

صفحه 2-15

3.

بررسی تأثیر آهک‌پاشی صبحگاهی روی عملکرد رشد کپورماهیان پرورشی

صفحه 33-41

4.

اثر دماهای مختلف سرخ کردن مقدماتی در روغن کانولا بر کیفیت و مقدار جذب روغن در قسمت‏های مختلف ناگت ماهی کپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys molitrix)

صفحه 43-59

5.

بررسی تغییرپذیری ریختی جمعیت‌های مختلف ماهی آمورچه (Pseudorasbora parva) با استفاده از روش ریخت‌سنجی هندسی

صفحه 61-71

6.

بررسی تجویز خوراکی عصاره بومادران بر روی فاکتورهای بیوشیمیایی خون قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 73-87

7.

تأثیر جایگزینی جزیی پودر ماهی با پودر سویا در جیره‌ خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus)

صفحه 89-111

8.

بررسی رژیم غذایی گربه ماهی بزرگ گونه Arius thalassinus در شرق جزیره قشم (خلیج فارس)

صفحه 113-128

9.

مطالعه کارایی جیره غذایی مکمل‌سازی شده با عصاره مخمر Saccharomyces cerevisiae در افزایش رشد، بقاء و مقاومت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در برابر عوامل استرس‌زا

صفحه 129-141

10.

مدت زمان قطع غذادهی قبل از صید بر خصوصیّات کیفی گوشت ماهی قزل‌آلا رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)هنگام نگه‌داری در یخچال (oC4)

صفحه 143-158

11.

تأثیر نوع و نسبت حلال بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره جلبک سبز خلیج فارس (Chaetomorpha sp) در روش استخراج غوطه‌وری

صفحه 159-170


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب