
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 626 |
تعداد مقالات | 6,517 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,746,477 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,317,297 |
اثر انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه بالنگو | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 2، دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 15-30 اصل مقاله (278.4 K) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
عاکفه ضامنی1؛ مهدی کاشانی نژاد* 2؛ مهران اعلمی2؛ فخرالدین صالحی3 | ||
1دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشکده علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | ||
2دانشیار دانشکده علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | ||
3دانشجوی دکتری دانشکده علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,448 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,416 |