آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,745,671
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,316,190

1.

بررسی میزان افت ترکیبات تغذیه ای طی فرایند تولید ماست تغلیظ شده سنتی تولوق و توربا

صفحه 1-14
کاظم علیرضالو؛ صدیف آزادمرد دمیرچی

2.

اثر انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه بالنگو

صفحه 15-30
عاکفه ضامنی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مهران اعلمی؛ فخرالدین صالحی

3.

اثر آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا

صفحه 31-46
شیما پیری قشلاقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی

4.

بررسی اثر نانو ذرات بر خواص مکانیکی و نفوذپذیری فیلم های ترکیبی ژلاتین ماهی سردآبی و کاپاکاراگینان

صفحه 47-60
رامین هاشمی طباطبایی؛ حبیب اله میرزایی؛ عبدالرضا محمدی نافچی؛ سیدمهدی جعفری

5.

جداسازی و شناسایی گونه های لاکتوباسیلوس از شیر خام و تعیین فعالیت اسیدی آنها

صفحه 61-76
شریتا سلیمی نمین؛ مرتضی خمیری؛ یحیی مقصودلو؛ فرخ میرزانمدی

6.

خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ویژگیهای حسی و شاخص پروتئولیز پنیر تولیدی با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن فندق

صفحه 77-90
بهرام فتحی آچاچلوئی؛ جواد حصاری؛ صدیف آزاد مرد دمیرچی

7.

کیفیت میکروبی شیرهای پاستوریزه در روز انقضاء در شهر تهران

صفحه 91-102
محمدرضا کوشکی؛ پالیز کوهی کمالی؛ محمد عزیزخانی؛ نوشین هادی نیا؛ زهره امیری

8.

تولید ژلاتین از ضایعات حاصل از ماهیان شوریده معمولی (Otolithes ruber) و یال اسبی (Trichiurus lepturus)

صفحه 103-114
علی آبرومند

9.

بررسی میزان افت ترکیبات تغذیه ای طی فرایند تولید ماست های تغلیظ شده سنتی تولوق و توربا

جواد حصاری؛ کاظم علیرضالو؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ صفر فرج نیا


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب