
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 623 |
تعداد مقالات | 6,503 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,659,473 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,260,859 |
خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ویژگیهای حسی و شاخص پروتئولیز پنیر تولیدی با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن فندق | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 6، دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 77-90 اصل مقاله (183.29 K) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
بهرام فتحی آچاچلوئی* 1؛ جواد حصاری2؛ صدیف آزاد مرد دمیرچی3 | ||
1استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم کشاورزی، دانشگاه محقق اردبیلی | ||
2دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز | ||
3G | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,442 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,361 |