آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها646
تعداد مقالات6,748
تعداد مشاهده مقاله9,381,015
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,751,930
علیزاده, شهلا, اجاق, سید مهدی, عالیشاهی, علیرضا, میرصادقی, حجت. (1395). بررسی اثر جیره غذایی حاوی آستاگزانتین بر کیفیت ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان. , 5(2), 95-110. doi: 10.22069/japu.2017.11728.1316
شهلا علیزاده; سید مهدی اجاق; علیرضا عالیشاهی; حجت میرصادقی. "بررسی اثر جیره غذایی حاوی آستاگزانتین بر کیفیت ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان". , 5, 2, 1395, 95-110. doi: 10.22069/japu.2017.11728.1316
علیزاده, شهلا, اجاق, سید مهدی, عالیشاهی, علیرضا, میرصادقی, حجت. (1395). 'بررسی اثر جیره غذایی حاوی آستاگزانتین بر کیفیت ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان', , 5(2), pp. 95-110. doi: 10.22069/japu.2017.11728.1316
علیزاده, شهلا, اجاق, سید مهدی, عالیشاهی, علیرضا, میرصادقی, حجت. بررسی اثر جیره غذایی حاوی آستاگزانتین بر کیفیت ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان. , 1395; 5(2): 95-110. doi: 10.22069/japu.2017.11728.1316


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب