
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 626 |
تعداد مقالات | 6,517 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,747,314 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,317,864 |
1. | بررسی اثر فیتوبیوتیک های بومی بر پاسخ ایمنی ماهی ها و سخت پوستان | |
صفحه 1-16 | ||
رودابه روفچایی؛ علیرضا میرواقفی؛ سید حسین حسینی فر؛ وحیده عبداللهی | ||
2. | تأثیر باکتری پروبیوتیک معمولیBacillus subtilis بر ترکیب اسیدهای چرب بدن ماهی کپور (Cyprinus carpio) | |
صفحه 17-29 | ||
زهرا کلیایی؛ علی آبرومند؛ سعید ضیایی نژاد؛ مهران جواهری بابلی | ||
3. | ارزیابی اقتصادی تولید ماهیان گرمابی در استان گلستان | |
صفحه 31-43 | ||
رقیه صفری؛ سید محمود عقیلی؛ محمدرضا ایمانپور؛ سید حسن صالحی؛ سهراب رضوانی | ||
4. | توسعه آبزیپروری پایدار با استفاده از فنآوری تودهسازی زیستی | |
صفحه 45-72 | ||
محمدحسین خانجانی؛ مرتضی علیزاده؛ احمد رفیعی پور | ||
5. | بررسی بار آلودگی پساب خروجی مزارع مجتمع پرورش میگوی گمیشان، استان گلستان | |
صفحه 73-81 | ||
عبدالکریم خداشناس؛ سید علی اکبر هدایتی؛ رسول قربانی؛ سید عباس حسینی؛ محمود سقلی | ||
6. | بررسی ساختار بافتی و هیستوشیمی لبهی روپوش گونهی Chlamysruschenbergerii | |
صفحه 83-93 | ||
محمد شریف رنجبر | ||
7. | بررسی اثر جیره غذایی حاوی آستاگزانتین بر کیفیت ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان | |
صفحه 95-110 | ||
شهلا علیزاده؛ سید مهدی اجاق؛ علیرضا عالیشاهی؛ حجت میرصادقی | ||