آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها631
تعداد مقالات6,584
تعداد مشاهده مقاله8,926,897
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,457,155
اعلمی, مهران, رهبری, مهشید, عوض صوفیان, عبدالستار. (1397). ویژگی های رئولوژیکی کیک اسفنجی بر پایه آرد برنج و جوانه گندم. , 10(1), 16-32. doi: 10.22069/ejfpp.2018.9895.1297
مهران اعلمی; مهشید رهبری; عبدالستار عوض صوفیان. "ویژگی های رئولوژیکی کیک اسفنجی بر پایه آرد برنج و جوانه گندم". , 10, 1, 1397, 16-32. doi: 10.22069/ejfpp.2018.9895.1297
اعلمی, مهران, رهبری, مهشید, عوض صوفیان, عبدالستار. (1397). 'ویژگی های رئولوژیکی کیک اسفنجی بر پایه آرد برنج و جوانه گندم', , 10(1), pp. 16-32. doi: 10.22069/ejfpp.2018.9895.1297
اعلمی, مهران, رهبری, مهشید, عوض صوفیان, عبدالستار. ویژگی های رئولوژیکی کیک اسفنجی بر پایه آرد برنج و جوانه گندم. , 1397; 10(1): 16-32. doi: 10.22069/ejfpp.2018.9895.1297


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب