آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,745,680
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,316,241

1.

ریز پوشانی کوآنزیم Q10 با روش توده ای شدن مرکب

صفحه 1-16
نادیا احمدی؛ علی نصیرپور؛ محمود شیخ زین الدین؛ جواد کرامت

2.

ویژگی های رئولوژیکی کیک اسفنجی بر پایه آرد برنج و جوانه گندم

صفحه 16-32
مهران اعلمی؛ مهشید رهبری؛ عبدالستار عوض صوفیان

3.

اثر نسبت ترکیبی کیتوسان-نانورس بنتونیت بر خواص مکانیکی، نفوذپذیری به بخار آب و ریزساختار فیلم نانو کامپوزیت

صفحه 33-46
سید جعفر هاشمی؛ مارکوس نوس؛ میتسوشی ناکاجیما

4.

بررسی تأثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی- ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی پنیر خامه‌ای کم چرب

صفحه 47-60
اکرم آریان فر؛ فرزانه همتی

5.

بررسی افزودن پودر کدوحلوایی و مالت جو بر برخی ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی

صفحه 61-72
صفورا جلالی؛ حسین جلالی؛ سید حسین حسینی قابوس

6.

تاثیر آرد سویای جوانه زده و معمولی بر کیفیت نان بربری

صفحه 73-84
جعفر میلانی؛ حبیب الله میرزایی؛ نسیم صدیقی

7.

اثر روش های مختلف استخراج بر ترکیبات فنولی و خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ توت سفید (.Morus alba L)

صفحه 85-98
بهناز صداقت؛ لیلا نجفیان

8.

بهینه‌سازی خشک‌کردن شلتوک برنج با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 99-116
حسینعلی شمس آبادی؛ عمر قرناسی غراوی1؛ امیرحسین افکاری سیاح؛ عزت اله عسکری اصلی؛ منصور راسخ

9.

بهینه‌سازی فرآیند تولید امولسیون‌های لیکوپن در صمغ عربی و مالتودکسترین با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 117-136
آزاده سلیمی؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیایی فر


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب