آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها658
تعداد مقالات6,859
تعداد مشاهده مقاله10,007,541
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,306,850
کشوری فرد, فرحناز, مختاریان, محسن, توکلی پور, حمید. (1399). ارزیابی تأثیر اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر پایداری اکسایشی روغن سویا. , 12(1), 81-94. doi: 10.22069/ejfpp.2020.14431.1463
فرحناز کشوری فرد; محسن مختاریان; حمید توکلی پور. "ارزیابی تأثیر اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر پایداری اکسایشی روغن سویا". , 12, 1, 1399, 81-94. doi: 10.22069/ejfpp.2020.14431.1463
کشوری فرد, فرحناز, مختاریان, محسن, توکلی پور, حمید. (1399). 'ارزیابی تأثیر اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر پایداری اکسایشی روغن سویا', , 12(1), pp. 81-94. doi: 10.22069/ejfpp.2020.14431.1463
کشوری فرد, فرحناز, مختاریان, محسن, توکلی پور, حمید. ارزیابی تأثیر اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر پایداری اکسایشی روغن سویا. , 1399; 12(1): 81-94. doi: 10.22069/ejfpp.2020.14431.1463


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب