آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,745,658
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,316,165

1.

بیان پروتئین انسولین گیاهی در مخمر پروبیوتیک Saccharomyces boulardii

صفحه 1-16
مریم رحیمی؛ مجید عزیزی؛ احد یامچی؛ مجید شهبازی

2.

اﺳﺘﻔﺎده از هیدروﻟﯿﺰﺷﺪهﻫﺎی ﺑﺪﺳﺖ آﻣﺪه از ﻣﯿﮕﻮ ﺑﺮ ﺧﻮاص ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ، ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ و ﺑﺎﻓﺘﯽ ﺳﻮرﯾﻤﯽ ﮐﭙﻮر ﻧﻘﺮه ای

صفحه 17-34
نازنین شریفی؛ لاله رومیانی

3.

بررسی اثر استیله کردن و اتصال عرضی بر خصوصیات عملکردی نشاسته بلوط

صفحه 35-48
ناهید خجسته نیا؛ معصومه فراست؛ مهرنوش تدینی

4.

تاثیر میدان الکتریکی پالسی بر محتوای اسید اسکوربیک در آب گوجه فرنگی

صفحه 49-66
سارا آقاجان زاده سورکی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد؛ عباس رضایی اصل

5.

تاثیر فیبرهای یولاف و اسفرزه بر خواص کیفی نان تست

صفحه 67-80
شقایق فردی‌نیا؛ سارا موحد؛ محمد جواد شکوری

6.

ارزیابی تأثیر اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر پایداری اکسایشی روغن سویا

صفحه 81-94
فرحناز کشوری فرد؛ محسن مختاریان؛ حمید توکلی پور

7.

تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های عملکردی و آنتی اکسیدانی آن

صفحه 95-112
مریم سردرودیان؛ اکرم آریان فر؛ علی محمدی ثانی؛ سارا ناجی طبسی

8.

اثر غلظت‌های مختلف صمغ عربی و دماهای مختلف خشک‌کردن پاششی بر خواص فیزیکی پودر عصاره ریزپوشانی شده نعناع ‌فلفلی

صفحه 113-128
راضیه نیکجو؛ سید هادی پیغمبر دوست؛ عارف اولادغفاری

9.

کاربرد فناوری حرارتی اهمیک در پوست گیری میوه گلابی خاردار (Opuntia stricta): تأثیر شدت میدان الکتریکی و غلظت نمک بر عملکرد پوست گیری

صفحه 129-144
محبوبه کشیری؛ صبا ناظمی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهران اعلمی؛ حبیب الله میرزایی

10.

بررسی تاثیر فرایند فراصوت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کاربردی نشاسته یولاف

صفحه 145-160
یحیی مقصودلو؛ سید رضا فلسفی؛ حدیث رستم آبادی

11.

بررسی اثر فرآیند تبدیل و انبارداری بر پایداری عطر و بو برنج طارم به روش استخراج در فاز جامد (SPME)

صفحه 161-170
سید جعفر هاشمی؛ اعظم منفرد؛ فریناز صولت


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب