آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها640
تعداد مقالات6,663
تعداد مشاهده مقاله9,114,107
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,576,495
طاهریان, امیر, صادقی ماهونک, علیرضا, میرزایی, حبیب ا.., اعلمی, مهران, صادقی, علیرضا. (1399). تاثیر جایگزینی شیره خرما با شکر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی وانیلی بر پایه آب پنیر. , 12(2), 157-170. doi: 10.22069/ejfpp.2021.6604.1117
امیر طاهریان; علیرضا صادقی ماهونک; حبیب ا.. میرزایی; مهران اعلمی; علیرضا صادقی. "تاثیر جایگزینی شیره خرما با شکر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی وانیلی بر پایه آب پنیر". , 12, 2, 1399, 157-170. doi: 10.22069/ejfpp.2021.6604.1117
طاهریان, امیر, صادقی ماهونک, علیرضا, میرزایی, حبیب ا.., اعلمی, مهران, صادقی, علیرضا. (1399). 'تاثیر جایگزینی شیره خرما با شکر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی وانیلی بر پایه آب پنیر', , 12(2), pp. 157-170. doi: 10.22069/ejfpp.2021.6604.1117
طاهریان, امیر, صادقی ماهونک, علیرضا, میرزایی, حبیب ا.., اعلمی, مهران, صادقی, علیرضا. تاثیر جایگزینی شیره خرما با شکر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی وانیلی بر پایه آب پنیر. , 1399; 12(2): 157-170. doi: 10.22069/ejfpp.2021.6604.1117


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب