آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,746,559
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,342
رضایی, راحیل, امیری, سید سهیل. (1400). تأثیر صمغ زدو و نشاسته مقاوم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت سس کچاپ. , 13(4), 147-157. doi: 10.22069/ejfpp.2021.17771.1612
راحیل رضایی; سید سهیل امیری. "تأثیر صمغ زدو و نشاسته مقاوم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت سس کچاپ". , 13, 4, 1400, 147-157. doi: 10.22069/ejfpp.2021.17771.1612
رضایی, راحیل, امیری, سید سهیل. (1400). 'تأثیر صمغ زدو و نشاسته مقاوم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت سس کچاپ', , 13(4), pp. 147-157. doi: 10.22069/ejfpp.2021.17771.1612
رضایی, راحیل, امیری, سید سهیل. تأثیر صمغ زدو و نشاسته مقاوم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت سس کچاپ. , 1400; 13(4): 147-157. doi: 10.22069/ejfpp.2021.17771.1612


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب