آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,745,692
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,316,291

1.

استخراج پکتین از غلاف باقلا با استفاده از انرژی مایکروویو و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن

صفحه 1-21
پریسا حبیب پور؛ سارا انصاری؛ امیر وزیری زاده

2.

بررسی اﺛﺮ پوشش کیتوزان و عصاره دارﭼﯿﻦ بر خصوصیات کیفی، فیزیکوشیمیایی و میکروبی میوه سیب طی نگهداری در سردخانه

صفحه 23-42
بهرام پاشازاده؛ امیر حسین الهامی راد؛ حسن حاج نجاری؛ پروین شرایعی

3.

تاثیر درون‏ پوشانی به روش امولسیون بر زنده‏ مانی باکتری لاکتوباسیلوس ‏روتری در شرایط شبیه ‏سازی شده معده

صفحه 43-55
هانیه باقری کیا؛ علیرضا بصیری

4.

بهینه یابی متغیرهای مخلوط- فرآیند درتولید خامه قنادی شیر شتر با استفاده از الگوریتم جهش قورباغه چند هدفه

صفحه 57-77
مرتضی کاشانی نژاد؛ سید محمد علی رضوی

5.

غنی‌سازی ماست با گیاه خرفه(Portulaca oleracea): ارزیابی پروفایل اسیدهای چرب و خواص آنتی اکسیدانی

صفحه 79-94
ماه طلا صالحی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی؛ مرتضی خمیری

6.

بررسی اثر پایدار کنندگی اسانس گیاه رزماری بر روغن‌های آفتابگردان، سویا و چربی حیوانی

صفحه 95-113
ملکه رضوی مجد؛ مهرداد قوامی؛ مریم قراچورلو

7.

بررسی ترکیب شیمیایی و خاصیت ضد لیستریایی اسانس آویشن شیرازی و کاربرد آن با نایسین در نانوپوشش کیتوزان در فیله مرغ

صفحه 113-127
حمید رضا کاظمینی؛ بهاره نائیجی؛ محمدحسن شاهوی

8.

بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و رئولوژیکی نوشیدنی بازسازی شده از برگه خشک‌شده زردآلو

صفحه 129-145
محمدمهدی سیدآبادی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا اسدی امیرآبادی

9.

تأثیر صمغ زدو و نشاسته مقاوم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت سس کچاپ

صفحه 147-157
راحیل رضایی؛ سید سهیل امیری


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب