آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها631
تعداد مقالات6,584
تعداد مشاهده مقاله8,926,633
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,456,904
ایزانلو, آیسان, صادقی ماهونک, علیرضا, شهیری طبرستانی, هدی, مظلومی کیاپی, سیده نرگس, رشیدزاده, محسن. (1401). بهینه‌سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی‌اکسیدانی از قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus). , 14(3), 55-78. doi: 10.22069/fppj.2022.20087.1701
آیسان ایزانلو; علیرضا صادقی ماهونک; هدی شهیری طبرستانی; سیده نرگس مظلومی کیاپی; محسن رشیدزاده. "بهینه‌سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی‌اکسیدانی از قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus)". , 14, 3, 1401, 55-78. doi: 10.22069/fppj.2022.20087.1701
ایزانلو, آیسان, صادقی ماهونک, علیرضا, شهیری طبرستانی, هدی, مظلومی کیاپی, سیده نرگس, رشیدزاده, محسن. (1401). 'بهینه‌سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی‌اکسیدانی از قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus)', , 14(3), pp. 55-78. doi: 10.22069/fppj.2022.20087.1701
ایزانلو, آیسان, صادقی ماهونک, علیرضا, شهیری طبرستانی, هدی, مظلومی کیاپی, سیده نرگس, رشیدزاده, محسن. بهینه‌سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی‌اکسیدانی از قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus). , 1401; 14(3): 55-78. doi: 10.22069/fppj.2022.20087.1701


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب