آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,745,672
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,316,199

1.

مروری بر استفاده از نانوامولسیون‌ها در درون پوشانی ترکیبات زیست فعال: کاربرد آنها در غنی سازی و افزایش ماندگاری مواد غذایی

صفحه 1-33
حامد حسن زاده؛ دنیا میناسیان؛ بابک قنبرزاده

2.

ارزیابی بسته‌بندی فعال برپایه پلی‌اتیلن‌ترفتالات حاوی نانوذرات اکسید‌روی و دی‌اکسیدتیتانیوم بر ماندگاری مایونز

صفحه 35-54
ناصر کهن نیا؛ عبداله رمضانی قرا؛ کوشان نایب زاده؛ فرانک بیگ زاده

3.

بهینه‌سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی‌اکسیدانی از قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus)

صفحه 55-78
آیسان ایزانلو؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ هدی شهیری طبرستانی؛ سیده نرگس مظلومی کیاپی؛ محسن رشیدزاده

4.

کاربرد ارگانوژل حاوی روغن هسته انگور و کارنوبا در تولید مافین

صفحه 79-101
فاطمه حنیفی واحد؛ مانیا صالحی فر؛ علیرضا رحمن

5.

مروری بر روش های تولید روغن ماهی و فناوری‌های تغلیظ امگا 3

صفحه 103-124
فاطمه اشعاری؛ محمد مهدی طاعتی کلی؛ مهران حبیبی رضائی؛ سجاد تاجدینی

6.

بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی هیدروژل‌ هیبریدی حاوی ایزوله پروتئین آب پنیر- آپونتیا

صفحه 125-139
پانیذ کاوسی؛ محبوبه کشیری؛ مرتضی خمیری؛ محمد قربانی؛ سمیرا عشقی نیا

7.

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فلفل دلمه ای قرمز در روغن سویا

صفحه 141-152
محمود کهنه پوشی؛ الهام آزادفر؛ اعظم آزادفر؛ محمد امین حیدرزادی؛ زهره بهرامی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب