آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها623
تعداد مقالات6,501
تعداد مشاهده مقاله8,632,304
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,227,483
شفیعی, شیوا, اعلمی, مهران, شهیری طبرستانی, هدی, امیری, سید سهیل. (1401). اثر کنسانتره پروتئین باقلا و صمغ زانتان بر ویژگی‌های خمیرابه و کیک برنج. , 14(4), 111-124. doi: 10.22069/fppj.2022.20678.1724
شیوا شفیعی; مهران اعلمی; هدی شهیری طبرستانی; سید سهیل امیری. "اثر کنسانتره پروتئین باقلا و صمغ زانتان بر ویژگی‌های خمیرابه و کیک برنج". , 14, 4, 1401, 111-124. doi: 10.22069/fppj.2022.20678.1724
شفیعی, شیوا, اعلمی, مهران, شهیری طبرستانی, هدی, امیری, سید سهیل. (1401). 'اثر کنسانتره پروتئین باقلا و صمغ زانتان بر ویژگی‌های خمیرابه و کیک برنج', , 14(4), pp. 111-124. doi: 10.22069/fppj.2022.20678.1724
شفیعی, شیوا, اعلمی, مهران, شهیری طبرستانی, هدی, امیری, سید سهیل. اثر کنسانتره پروتئین باقلا و صمغ زانتان بر ویژگی‌های خمیرابه و کیک برنج. , 1401; 14(4): 111-124. doi: 10.22069/fppj.2022.20678.1724


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب