آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها622
تعداد مقالات6,489
تعداد مشاهده مقاله8,604,821
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,198,371
قوطوری, سادنا, اجاق, سید مهدی, حسنی, مریم, عالیشاهی, علیرضا, حسنی, شیرین. (1402). اثر افزودن نانولیپوزوم‌های حامل روغن ماهی بر خواص تکنولوژیکی و کیفیت تغذیه‌ای همبرگر با چربی کاهش‌یافته طی نگهداری در یخچال (4 درجه سانتی‌گراد). , 12(1), 143-162. doi: 10.22069/japu.2023.21122.1750
سادنا قوطوری; سید مهدی اجاق; مریم حسنی; علیرضا عالیشاهی; شیرین حسنی. "اثر افزودن نانولیپوزوم‌های حامل روغن ماهی بر خواص تکنولوژیکی و کیفیت تغذیه‌ای همبرگر با چربی کاهش‌یافته طی نگهداری در یخچال (4 درجه سانتی‌گراد)". , 12, 1, 1402, 143-162. doi: 10.22069/japu.2023.21122.1750
قوطوری, سادنا, اجاق, سید مهدی, حسنی, مریم, عالیشاهی, علیرضا, حسنی, شیرین. (1402). 'اثر افزودن نانولیپوزوم‌های حامل روغن ماهی بر خواص تکنولوژیکی و کیفیت تغذیه‌ای همبرگر با چربی کاهش‌یافته طی نگهداری در یخچال (4 درجه سانتی‌گراد)', , 12(1), pp. 143-162. doi: 10.22069/japu.2023.21122.1750
قوطوری, سادنا, اجاق, سید مهدی, حسنی, مریم, عالیشاهی, علیرضا, حسنی, شیرین. اثر افزودن نانولیپوزوم‌های حامل روغن ماهی بر خواص تکنولوژیکی و کیفیت تغذیه‌ای همبرگر با چربی کاهش‌یافته طی نگهداری در یخچال (4 درجه سانتی‌گراد). , 1402; 12(1): 143-162. doi: 10.22069/japu.2023.21122.1750


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب