آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,745,662
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,316,171

1.

ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی گیاه آبزی سنبل‌آبی (Eichhornia crassipes) تالاب انزلی با استفاده از روش استخراج غوطه‌وری

صفحه 1-14
علیرضا ربیع پور؛ آریا باباخانی لشکان؛ اسحاق زکی پور رحیم آبادی

2.

تاثیر هورمون ۱۷ آلفا- متیل تستوسترون، آروماسین و تابش نور سبز بر تولید جمعیت تمام نر در ماهی دم شمشیری (Xiphophorus helleri)

صفحه 15-25
علی حاجی بگلو؛ کیمیا علائی؛ ولی اله جعفری؛ سید حسین حسینی فر؛ علی جافر

3.

بررسی وضعیت بهره برداری حلزون بابیلون اسپیرال (Babylonia spirata, Linnaeus, 1758) در آب های شمالی دریای عمان (استان سیستان و بلوچستان)

صفحه 27-40
سید احمد رضا هاشمی؛ مسطوره دوستدار؛ اشکان اژدری؛ الناز عرفانی فر؛ پریا اکبری؛ قاسم رحیمی قره میر شاملو

4.

اثرات فوکوئیدان مستخرج از جلبک قهوه ای بر رشد، سیستم ایمنی و دفاع آنتی اکسیدانی آبزیان

صفحه 41-59
مجید خانزاده؛ سید حسین حسینی فر

5.

بررسی جوامع بزرگ بی‌مهرگان کف‌زی رودخانه‌های قشلاق و گاوه‌رود (استان کردستان) بر اساس شاخص زیستی هیلسنهوف (HFBI)

صفحه 61-73
متین شکوری؛ محمدعلی افرائی بندپی؛ مهدی نادری؛ عرفان کریمیان

6.

تأثیر اسید فرمیک بر عملکرد رشد، شاخص‌های خون شناسی و ایمنی بچه ماهی قرمز (Carassius auratus)

صفحه 75-85
رضا نهاوندی؛ سعید تمدنی؛ علی صادقی؛ سجاد پورمظفر

7.

ارزیابی وضعیت بهره‌برداری ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus , Yakovlev, 1870) در سواحل جنوب شرقی دریای خزر با مدل LBB

صفحه 87-97
پرویز زارع؛ غلامعلی بندانی؛ زینب انصاری

8.

الگوی رشدآلومتری دو گونه میگوی P. adspersus و P. elegans در خلیج گرگان - جنوب‌شرق دریای خزر

صفحه 99-110
آلتی وجان؛ رحمان پاتیمار؛ حجت الله جعفریان؛ محمد قلی‌زاده؛ حسین آدینه؛ سید مصطفی عقیلی نژاد

9.

تأثیر عوامل محیطی بر میزان صید بر واحد تلاش صیادی میگوی موزی (Penaeus merguiensis De Man,1888) و میگوی سرتیز (Metapanaeus affinis H. Milne Edwards, 1837) در استان هرمزگان

صفحه 111-125
اسماعیل قجرجزی؛ سید یوسف پیغمبری؛ پرویز زارع؛ رضا عباسپور نادری

10.

خواص آنتی اکسیدان جلبک قهوه ای Sargassum tenerrimum و جلبک سبز Valoniopsis pachynema سواحل چابهار

صفحه 128-141
فاطمه جامی؛ علی طاهری

11.

اثر افزودن نانولیپوزوم‌های حامل روغن ماهی بر خواص تکنولوژیکی و کیفیت تغذیه‌ای همبرگر با چربی کاهش‌یافته طی نگهداری در یخچال (4 درجه سانتی‌گراد)

صفحه 143-162
سادنا قوطوری؛ سید مهدی اجاق؛ مریم حسنی؛ علیرضا عالیشاهی؛ شیرین حسنی

12.

آب الکترولیز شده: روشی موثر در افزایش کیفیت محصولات شیلاتی

صفحه 163-174
اسماعیل عبداله زاده

13.

مدلسازی دوبعدی تاثیر رودخانه‌ها بر میزان شوری خلیج گرگان

صفحه 175-189
سعید شربتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب