آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها631
تعداد مقالات6,584
تعداد مشاهده مقاله8,927,501
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,457,645
حیدری دلفارد, فاطمه, توسلی, صدیقه, جعفری, سید مهدی. (1403). بررسی عوامل موثر بر پایداری امولسیون‌های پایدار شده با نانوذرات و کاربرد آنها در صنایع غذایی. , 16(3), 19-53. doi: 10.22069/fppj.2024.22467.1814
فاطمه حیدری دلفارد; صدیقه توسلی; سید مهدی جعفری. "بررسی عوامل موثر بر پایداری امولسیون‌های پایدار شده با نانوذرات و کاربرد آنها در صنایع غذایی". , 16, 3, 1403, 19-53. doi: 10.22069/fppj.2024.22467.1814
حیدری دلفارد, فاطمه, توسلی, صدیقه, جعفری, سید مهدی. (1403). 'بررسی عوامل موثر بر پایداری امولسیون‌های پایدار شده با نانوذرات و کاربرد آنها در صنایع غذایی', , 16(3), pp. 19-53. doi: 10.22069/fppj.2024.22467.1814
حیدری دلفارد, فاطمه, توسلی, صدیقه, جعفری, سید مهدی. بررسی عوامل موثر بر پایداری امولسیون‌های پایدار شده با نانوذرات و کاربرد آنها در صنایع غذایی. , 1403; 16(3): 19-53. doi: 10.22069/fppj.2024.22467.1814


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب