آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,747,271
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,842

1.

بررسی قابلیت فرآوری و خشکباری برخی ارقام و ژنوتیپ‌‌های آلو و گوجه‌سبز

صفحه 1-17
محی الدین پیرخضری؛ امیر عباس تقی زاده

2.

بررسی عوامل موثر بر پایداری امولسیون‌های پایدار شده با نانوذرات و کاربرد آنها در صنایع غذایی

صفحه 19-53
فاطمه حیدری دلفارد؛ صدیقه توسلی؛ سید مهدی جعفری

3.

ویژگی های تغذیه ای جوانه یونجه و تأثیر تخمیر با باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های آنتی‌اکسیدانی و ‏پری بیوتیکی آن

صفحه 55-78
مریم قادری قهفرخی؛ سحر علمی انواری؛ مریم شاکرمی؛ مهدی زارعی

4.

بررسی ویژگی‌های شیمیایی اسانس Mentha spicata L. و امکان استفاده از آن به‌عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی در سس مایونز

صفحه 79-99
فرزانه طاهری منش؛ محمد حجتی؛ حسن برزگر؛ محمدامین مهرنیا؛ Behrooz Alizadeh Behbahani

5.

بهینه سازی شاخص فعالیت و پایداری امولسیون پروتئین کینوآ

صفحه 101-114
نیلوفر همدانیان؛ نفیسه زمین دار

6.

تهیه فیلم خوراکی فعال بر پایه ژلاتین-کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی عصاره خرفه(portulaca oleracea): بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی

صفحه 115-130
محمدیار حسینی؛ بهار نعمتی؛ مریم حاجی زاده

7.

تأثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر جذب روغن و ویژگی‌های کیفی و حسی برش‌های سیب‌زمینی سرخ‌شده

صفحه 131-147
فخرالدین صالحی؛ سارا قزوینه؛ مصطفی امیری


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب