آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها631
تعداد مقالات6,584
تعداد مشاهده مقاله8,926,596
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,456,870
قادری قهفرخی, مریم, علمی انواری, سحر, شاکرمی, مریم, زارعی, مهدی. (1403). ویژگی های تغذیه ای جوانه یونجه و تأثیر تخمیر با باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های آنتی‌اکسیدانی و ‏پری بیوتیکی آن. , 16(3), 55-78. doi: 10.22069/fppj.2024.22681.1830
مریم قادری قهفرخی; سحر علمی انواری; مریم شاکرمی; مهدی زارعی. "ویژگی های تغذیه ای جوانه یونجه و تأثیر تخمیر با باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های آنتی‌اکسیدانی و ‏پری بیوتیکی آن". , 16, 3, 1403, 55-78. doi: 10.22069/fppj.2024.22681.1830
قادری قهفرخی, مریم, علمی انواری, سحر, شاکرمی, مریم, زارعی, مهدی. (1403). 'ویژگی های تغذیه ای جوانه یونجه و تأثیر تخمیر با باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های آنتی‌اکسیدانی و ‏پری بیوتیکی آن', , 16(3), pp. 55-78. doi: 10.22069/fppj.2024.22681.1830
قادری قهفرخی, مریم, علمی انواری, سحر, شاکرمی, مریم, زارعی, مهدی. ویژگی های تغذیه ای جوانه یونجه و تأثیر تخمیر با باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های آنتی‌اکسیدانی و ‏پری بیوتیکی آن. , 1403; 16(3): 55-78. doi: 10.22069/fppj.2024.22681.1830


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب