آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,745,684
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,316,248

1.

اثرات گلیسرول، سوربیتول و اولئیک اسید بر خواص مکانیکی و نفوذپذیری به بخار آب و اکسیژن در لایه های نازک تهیه شده از متیل سلولز

صفحه 1-14

2.

تأثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه بر ویژگی های رئولوژیکی سس مایونز کم چرب

صفحه 15-30

3.

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ و پوسته سبز گردو حاصل از استخراج با امواج مایکروویو

صفحه 31-46

4.

بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کازئینات سدیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست قالبی

صفحه 47-62

5.

فعالیت آنتی اکسیدانی و ضدمیک روبی عصاره فنولی برگ گیاهان شاتوت(Morus indica L.) و نعنا (Mentha spicata L.)

صفحه 63-76

6.

اثر فرآیند ترکیبی خشک کردن اسمز- هوای داغ تحت خلا ناپیوسته بر روی برخی ویژگی های کیفی برش های پرتقال با استفاده از روش رویه پاسخ

صفحه 77-88

7.

ارزیابی میزان بیاتی نان بدون گلوتن حاصل از ارقام برنج ایرانی

صفحه 89-101


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب