آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,747,356
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,877

1.

اثر پوششهای خوراکی لیپیدی و دمای نگهداری بر کیفیت خرما

صفحه 1-18
اعظم ایوبی؛ حامد کاظمی؛ اعظم اعرابی

2.

بررسی اثر عصاره غلاف نخود فرنگی بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان تحت شرایط تسریع شده

صفحه 19-32
علی گنجلو؛ ماندانا بی مکر؛ مسعود قربانی

3.

مطالعه هم دماهای رطوبتی پالپ انگور (واریته سیاه سردشت)

صفحه 33-44
نلما آقازاده؛ محسن اسمعیلی؛ فروغ محترمی

4.

بررسی ویژگیهای کیفی و ماندگاری بستنی‌خشک نگهداری شده در دماهای مختلف

صفحه 45-61
جواد حصاری؛ نگار راوش؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سید عباس رافت

5.

تاثیر صمغ گزانتان و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی‌های شربت خاکشیرفراسودمند

صفحه 63-80
محمد حجتی؛ سعید جعفری؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر؛ محمد نوشاد

6.

خصوصیات رئولوژیکی و بافتی بستنی شیر شتر حاوی نشاسته مقاوم ، صمغ عربی و زانتان در فرمولاسیونی جدید

صفحه 81-103
مجتبی آذری آنپار؛ مرتضی خمیری؛ مهران اعلمی

7.

بررسی تأثیر فرآیند غشایی اولترافیلتراسیون بر رئولوژی و شاخصه های رنگی آب نارنج

صفحه 105-120
محمدمهدی سیدآبادی

8.

اثر افزودن ماده خشک شیر و تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های حسی و بافتی ماست قالبی

صفحه 121-136
حسین جوینده؛ سیدعلی مرتضوی

9.

اثر شدت هیدرولیز بر خواص کاربردی پروتئین هیدرولیز شده ماهی پنجزاری بالهنارنجی (Leiognathus bindus

صفحه 137-149
زینب رمضانی؛ ابراهیم رجب زاده قطرمی؛ سید فخرالدین حسینی

10.

ویژگی‌های ضد‌اکسایشی محصولات جنبی فرآیند استخراج پلی‌ساکاریدهای جلبک قهوه‌ای کلپومنیا پرگرینا

صفحه 151-158
زینب رستمی؛ مهدی طبرسا؛ مسعود رضائی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب