آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,747,465
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,939

1.

بررسی خواص فیزیکی و آنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر سدیم کازئینات حاوی نانو اکسید تیتانیوم و اسانس هسته انگور

صفحه 1-15
رقیه اشرفی یورقانلو؛ هاله همتی؛ آرزو مخانی؛ مهلا پیروزی فرد

2.

بررسی اثر صمغ کنجاک بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، بافتی و حسی سوریمی حاصل از ماهی گواف کوچک (Anodontostoma chacunda)

صفحه 17-36
درنوش جعفرپور؛ پریسا عطایی

3.

مارینادکردن استیک گوساله با سس سویا و شیره بروکلی (Brassica oleracea var. italica) و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی گوشت طی زمان رسیدن

صفحه 37-54
فاطمه میرحاج؛ هما بقائی؛ بهاره عمادزاده؛ اشکان جبلی جوان

4.

مطالعات سینتیکی و ایزوترم استخراج کروسین زعفران با استفاده از نانوکامپوزیت 3بعدی اکسیدگرافن اصلاح شده با کیتوزان

صفحه 55-76
حمید رجبی؛ سید مهدی جعفری؛ محمد قربانی؛ جواد فیضی؛ سید احمد مهاجری

5.

پری ژلاتینه کردن نشاسته تایپوکا به وسیله فراصوت: تاثیر نمک های NaCl و CaCl2 با پیش و پسا تیمار فراصوت در خصوصیات بافتی، بیاتی و مورفولوژی نشاسته تاپیوکا

صفحه 77-90
الهه عابدی؛ کیانا پورمحمدی؛ لیلا رئوفی جهرمی

6.

بهینه‌یابی فرایند تولید ریزکپسول اسانس آویشن شیرازی: مقایسه روش سطح پاسخ و شبکه‌ی عصبی مصنوعی

صفحه 91-113
مریم ابراهیمی؛ هاجر عباسی؛ محسن نوروزی مبارکه

7.

اثر تیمار حرارتی-رطوبتی آرد برنج قهوه ای و افزودنی های طبیعی بر ویژگی‌های خمیر کیک منجمد بدون گلوتن

صفحه 115-131
سحر اخوان مهدوی؛ مهران اعلمی؛ امان محمد ضیائی فر؛ یحیی مقصودلو

8.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، کیفیت پخت و میزان فلزات سنگین (سرب و کادمیم) برنج چمپا

صفحه 133-150
زینب مرادی؛ مهرنوش تدینی؛ عبدالعلی گیلانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب