آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,747,357
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,880

1.

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دسر لبنی نوشیدنی فراسودمند طالبی حاوی مورینگا اولیفر و اسپیرولینا پلاتنسیس

صفحه 1-22
حنانه احمدیان؛ زهرا بیگ محمدی؛ مصطفی سلطانی

2.

امکان‌سنجی استفاده از ژل سدیم آلژینات جهت افزایش عمر نگهداری تاپ اشترودل

صفحه 23-41
مجید نوش کام؛ علیرضا رحمانیان؛ سید علی خوشبخت؛ سارا حسین پور؛ عذرا ولایتی

3.

ارزیابی کیفی برخی از ماهیان خوراکی عرضه شده به بازار ماهی فروشان چابهار

صفحه 43-56
یاسر ساجدی نیا؛ سراج بیتا؛ سلیم شریفیان

4.

ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین حاوی اسانس پونه

صفحه 59-73
پریا میری؛ محمدیار حسینی؛ طیب سیفی

5.

نقش پست بیوتیک ها در ارتقاء ایمنی غذایی

صفحه 75-108
امین عباسی؛ کیمیا دهقان سانج؛ علیرضا محمدی؛ سمانه مرادی؛ بنت الحسنی دهقان نیری؛ سارار بزاز؛ هدایت حسینی

6.

تولید امولسیون پیکرینگ پایدار با استفاده از ذرات هیبریدی متشکل از پلیمرهای زیستی

صفحه 109-124
صدیقه توسلی؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ هدی شهیری طبرستانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب