
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 626 |
تعداد مقالات | 6,517 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,747,357 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,317,880 |
1. | بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دسر لبنی نوشیدنی فراسودمند طالبی حاوی مورینگا اولیفر و اسپیرولینا پلاتنسیس | |
صفحه 1-22 | ||
حنانه احمدیان؛ زهرا بیگ محمدی؛ مصطفی سلطانی | ||
2. | امکانسنجی استفاده از ژل سدیم آلژینات جهت افزایش عمر نگهداری تاپ اشترودل | |
صفحه 23-41 | ||
مجید نوش کام؛ علیرضا رحمانیان؛ سید علی خوشبخت؛ سارا حسین پور؛ عذرا ولایتی | ||
3. | ارزیابی کیفی برخی از ماهیان خوراکی عرضه شده به بازار ماهی فروشان چابهار | |
صفحه 43-56 | ||
یاسر ساجدی نیا؛ سراج بیتا؛ سلیم شریفیان | ||
4. | ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین حاوی اسانس پونه | |
صفحه 59-73 | ||
پریا میری؛ محمدیار حسینی؛ طیب سیفی | ||
5. | نقش پست بیوتیک ها در ارتقاء ایمنی غذایی | |
صفحه 75-108 | ||
امین عباسی؛ کیمیا دهقان سانج؛ علیرضا محمدی؛ سمانه مرادی؛ بنت الحسنی دهقان نیری؛ سارار بزاز؛ هدایت حسینی | ||
6. | تولید امولسیون پیکرینگ پایدار با استفاده از ذرات هیبریدی متشکل از پلیمرهای زیستی | |
صفحه 109-124 | ||
صدیقه توسلی؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ هدی شهیری طبرستانی | ||