آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,745,655
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,316,150

1.

القای بیان ژن‌های ایمنی و آنتی اکسیدانی در ماهی گورخری (Danio rerio) در رویارویی با نانوپلاستیک پلی‌استایرن

صفحه 1-12
بهاره شکوهیان؛ حدیثه کشیری؛ سید علی اکبر هدایتی؛ رقیه صفری؛ اشکان زرگری

2.

تنوع گونه ای، پراکنش و فراوانی ماهیان در رودخانة تجن (استان مازندران)

صفحه 13-26
محمد علی افرائی بندپی؛ مهدی جلودار؛ کیوان عباسی؛ ابولقاسم روحی

3.

واکسن‌ها، ادجوانت‌ها و روش‌های مرسوم استفاده از آن‌ها در ماهیان پرورشی

صفحه 27-48
مجید خانزاده؛ بابک بیک زاده؛ سید حسین حسینی فر

4.

ارزیابی سمیت حاد دی‌کرومات‌پتاسیم روی دو گونه آرتمیا اورمیانا (Artemia urmiana) و آرتمیا فرانسیسکانا (Artemia franciscana) در شوری های 35 و 60 گرم بر لیتر

صفحه 49-57
عاطفه عبدالحی؛ ناصر مهردادی؛ علیرضا پرداختی

5.

مقایسه فعالیت آنزیم‌های گوارشی تریپسین، کیموتریپسین و آمیلاز در چهار گونه کپور ماهیان (سفید، کلمه، سیاه ماهی و کپور معمولی)

صفحه 59-74
مرضیه ابوالفتحی؛ سجاد پورمظفر؛ سعید تمدنی جهرمی؛ رضا نهاوندی؛ صغری مهرآور

6.

پایش و نظارت مجازی ترالرهای صنعتی در شمال خلیج فارس با استفاده از مدل سازی داده های VMS

صفحه 75-89
ایوب سلیمانی؛ مسلم دلیری؛ احسان کامرانی؛ شهرام گلزاری هرمزی

7.

اثرات جایگزینی آرد گندم اکسترود شده با آرد بلوط اکسترود شده بر رشد، فعالیت آنزیمی و قابلیت هضم جیره غذایی در کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 91-102
حجت اله علمداری؛ خدیجه موسوی

8.

گزارش حضور لارو (Diptera: Ephydridae) Ephydra sp. از مزارع پرورش میگوی گمیشان، استان گلستان

صفحه 103-113
فاطمه عباسی؛ عبدالعظیم فاضل؛ بهروز منصوری

9.

استخراج و تخلیص آنزیم لیپاز (EC 3.1.1.3) از روده ماهی هوور مسقطی (Katsuwenus pelamis)

صفحه 115-128
ذبیح اله بهمنی؛ بهرام کاظمی دمنه

10.

اثرات به‌کارگیری پکتین و مولتی آنزیم ناتوزیم به صورت مجزا و ترکیبی بر فاکتورهای بیوشیمیایی خون در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 129-140
طاهره دارنهال؛ محمد رضا ایمانپور؛ رقیه صفری

11.

بررسی ترکیب صید، صید دورریز، صید به ازای واحد تلاش (CPUE) و رابطه طول -وزن ماهی شوریده (Otolithes ruber, Bloch and Schneider, 1801) در تورهای گوشگیرکف در منطقه چابهار

صفحه 141-154
علی سپاهی؛ سعید گرگین؛ رحمان پاتیمار؛ علی صدوق نیری

12.

ارزیابی مصرف‌کنندگان از کیفیت ماهی در شهر اصفهان

صفحه 155-166
سجاد ظهیری؛ افشین عادلی؛ علیرضا عالیشاهی

13.

اثرات به‌کارگیری مجزا و تلفیقی پودر گشنیز و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر عملکرد رشد، پارامترهای ایمنی سرم و موکوس در ماهی گورخری(Danio rerio)

صفحه 167-182
ایمان صبوری گرگان؛ ولی الله جعفری؛ رقیه صفری؛ علی حاجی بگلو

14.

اثر عصاره آنزیمی مستخرج از ضمائم پیلوریک ماهی بر عملکرد رشد و ترکیب بیوشیمیایی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 183-195
پوریا حشمت زاد؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ عباس زمانی؛ هادی چراغی

15.

بررسی آلودگی میکروپلاستیکی در رسوبات رودخانه سفیدرود استان گیلان

صفحه 197-209
رضا کاظمی درسنکی؛ سکینه علی جانپور؛ اکرم سادات نعیمی؛ سیده آیناز شیرنگی؛ صفورا ابرقوئی

16.

تأثیر سطوح مختلف پودر گیاه گلرنگ (Carthamus tinctorius) بر عملکرد رشد و رنگ‌پذیری ماهی سوروم (Heros severum)

صفحه 211-223
محمد سوداگر؛ امین فرحی؛ هانیه خیرآبادی؛ سپیده فیروزبخش

17.

بررسی مقایسه ای ارزش غذایی، ترکیب و مقدار اسیدهای آمینه در برخی از ماهیان خوراکی عرضه شده به بازار ماهی چابهار

صفحه 225-238
یاسر ساجدی نیا؛ بیتا سراج؛ سلیم شریفیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب