آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,746,957
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,539
چاشنی دل, یداله, کلارستاقی, حسین, جعفری صیادی, علیرضا. (1398). تأثیر جایگزینی جو با سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و ویژگی‌های کیفی و کمی لاشه بره‌های نر پرواری زل. , 7(3), 13-26. doi: 10.22069/ejrr.2019.16207.1674
یداله چاشنی دل; حسین کلارستاقی; علیرضا جعفری صیادی. "تأثیر جایگزینی جو با سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و ویژگی‌های کیفی و کمی لاشه بره‌های نر پرواری زل". , 7, 3, 1398, 13-26. doi: 10.22069/ejrr.2019.16207.1674
چاشنی دل, یداله, کلارستاقی, حسین, جعفری صیادی, علیرضا. (1398). 'تأثیر جایگزینی جو با سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و ویژگی‌های کیفی و کمی لاشه بره‌های نر پرواری زل', , 7(3), pp. 13-26. doi: 10.22069/ejrr.2019.16207.1674
چاشنی دل, یداله, کلارستاقی, حسین, جعفری صیادی, علیرضا. تأثیر جایگزینی جو با سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و ویژگی‌های کیفی و کمی لاشه بره‌های نر پرواری زل. , 1398; 7(3): 13-26. doi: 10.22069/ejrr.2019.16207.1674


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب