آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها649
تعداد مقالات6,787
تعداد مشاهده مقاله9,527,632
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,947,715
ناصری هرسینی, رضا, کفیل زاده, فرخ, حقیقت, مجتبی. (1404). تأثیر اخته‌کردن بر عملکرد رشد، ویژگی‌های کیفی گوشت و ترکیب اسیدهای چرب بافت‌های عضلانی و چربی بزغاله‌های مرخز. , 13(2), 99-116. doi: 10.22069/ejrr.2024.22677.1970
رضا ناصری هرسینی; فرخ کفیل زاده; مجتبی حقیقت. "تأثیر اخته‌کردن بر عملکرد رشد، ویژگی‌های کیفی گوشت و ترکیب اسیدهای چرب بافت‌های عضلانی و چربی بزغاله‌های مرخز". , 13, 2, 1404, 99-116. doi: 10.22069/ejrr.2024.22677.1970
ناصری هرسینی, رضا, کفیل زاده, فرخ, حقیقت, مجتبی. (1404). 'تأثیر اخته‌کردن بر عملکرد رشد، ویژگی‌های کیفی گوشت و ترکیب اسیدهای چرب بافت‌های عضلانی و چربی بزغاله‌های مرخز', , 13(2), pp. 99-116. doi: 10.22069/ejrr.2024.22677.1970
ناصری هرسینی, رضا, کفیل زاده, فرخ, حقیقت, مجتبی. تأثیر اخته‌کردن بر عملکرد رشد، ویژگی‌های کیفی گوشت و ترکیب اسیدهای چرب بافت‌های عضلانی و چربی بزغاله‌های مرخز. , 1404; 13(2): 99-116. doi: 10.22069/ejrr.2024.22677.1970


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب