آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها656
تعداد مقالات6,849
تعداد مشاهده مقاله9,873,568
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,238,415
ناصری هرسینی, رضا, کفیل زاده, فرخ, حقیقت, مجتبی. (1404). تأثیر اخته‌کردن بر عملکرد رشد، ویژگی‌های کیفی گوشت و ترکیب اسیدهای چرب بافت‌های عضلانی و چربی بزغاله‌های مرخز. , 13(2), 99-116. doi: 10.22069/ejrr.2024.22677.1970
رضا ناصری هرسینی; فرخ کفیل زاده; مجتبی حقیقت. "تأثیر اخته‌کردن بر عملکرد رشد، ویژگی‌های کیفی گوشت و ترکیب اسیدهای چرب بافت‌های عضلانی و چربی بزغاله‌های مرخز". , 13, 2, 1404, 99-116. doi: 10.22069/ejrr.2024.22677.1970
ناصری هرسینی, رضا, کفیل زاده, فرخ, حقیقت, مجتبی. (1404). 'تأثیر اخته‌کردن بر عملکرد رشد، ویژگی‌های کیفی گوشت و ترکیب اسیدهای چرب بافت‌های عضلانی و چربی بزغاله‌های مرخز', , 13(2), pp. 99-116. doi: 10.22069/ejrr.2024.22677.1970
ناصری هرسینی, رضا, کفیل زاده, فرخ, حقیقت, مجتبی. تأثیر اخته‌کردن بر عملکرد رشد، ویژگی‌های کیفی گوشت و ترکیب اسیدهای چرب بافت‌های عضلانی و چربی بزغاله‌های مرخز. , 1404; 13(2): 99-116. doi: 10.22069/ejrr.2024.22677.1970


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب