آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها628
تعداد مقالات6,538
تعداد مشاهده مقاله8,786,058
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,330,045

1.

اثر غلظت‌های یون کلسیم و نمک و دمای آب‌نمک‌گذاری بر تغییرات بافت، تراوش و تورم پنیر فتای فراپالاش

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 139-154
کورش رحمانی؛ حبیب الله میرزایی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد؛ سید مهدی جعفری؛ ناصر همدمی

2.

بررسی غلظت‌های مختلف نشاسته مقاوم و کیتوزان بر ساختار میکروسکوپی، خواص رئولوژیکی و زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک ریزپوشانی شده در ماست نوشیدنی

دوره 9، شماره 2، دی 1396، صفحه 69-84
فاطمه شهدادی؛ حبیب الله میرزایی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مرتضی خمیری؛ امان محمد ضیایی فر؛ علی اکبریان

3.

بهینه‌سازی فرآیند تولید امولسیون‌های لیکوپن در صمغ عربی و مالتودکسترین با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 10، شماره 1، مرداد 1397، صفحه 117-136
آزاده سلیمی؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیایی فر

4.

تاثیر میدان الکتریکی پالسی بر محتوای اسید اسکوربیک در آب گوجه فرنگی

دوره 12، شماره 1، مرداد 1399، صفحه 49-66
سارا آقاجان زاده سورکی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد؛ عباس رضایی اصل

5.

مدل‎سازی خشک‎شدن لایه نازک خمیر خرمای مضافتی (Phoenix dactylifera L.)

دوره 9، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 37-52
نرجس محمدی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علی اصغری؛ محمد قربانی؛ امان محمد ضیایی فر؛ حبیب اله میرزایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب