
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 626 |
تعداد مقالات | 6,516 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,771,781 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,327,290 |
1. | اثر افزودن زردچوبه به جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر شاخصهای خونشناسی و بیوشیمیایی در زمان حمل و نقل | |
دوره 10، شماره 4، دی 1400، صفحه 43-54 | ||
سید مرتضی حسینی | ||
2. | اثر غنی سازی جیره غذایی با اسید لاکتیک بر غلظت یونها و پروتئینهای پلاسما خون در ماهی قزل آلای رنگین کمان، Oncorhynchus mykiss | |
دوره 12، شماره 2، تیر 1402، صفحه 67-75 | ||
سید مرتضی حسینی | ||
3. | بررسی اثر جیره غذایی حاوی آستاگزانتین بر کیفیت ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان | |
دوره 5، شماره 2، تیر 1395، صفحه 95-110 | ||
شهلا علیزاده؛ سید مهدی اجاق؛ علیرضا عالیشاهی؛ حجت میرصادقی | ||
4. | بررسی برخی از فاکتورهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)تغذیه شده با منابع مختلف آهن و روی (نانو ذره) | |
دوره 9، شماره 3، مهر 1399، صفحه 109-121 | ||
حسن صحرایی؛ امین اسدی امیرآبادی؛ مجید رضایی؛ مجتبی پولادی؛ سید علی اکبر هدایتی | ||
5. | جایگزینی پودر ماهی با پودر سویا در جیره غذایی تاثیر تداخلی در تولیدمثل آبزیان دارد | |
دوره 9، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 25-40 | ||
طاهره باقری | ||