آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,516
تعداد مشاهده مقاله8,771,781
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,327,290

1.

اثر افزودن زردچوبه به جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر شاخصهای خونشناسی و بیوشیمیایی در زمان حمل و نقل

دوره 10، شماره 4، دی 1400، صفحه 43-54
سید مرتضی حسینی

2.

اثر غنی سازی جیره غذایی با اسید لاکتیک بر غلظت یون‌ها و پروتئین‌های پلاسما خون در ماهی قزل آلای رنگین کمان، Oncorhynchus mykiss

دوره 12، شماره 2، تیر 1402، صفحه 67-75
سید مرتضی حسینی

3.

بررسی اثر جیره غذایی حاوی آستاگزانتین بر کیفیت ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 5، شماره 2، تیر 1395، صفحه 95-110
شهلا علیزاده؛ سید مهدی اجاق؛ علیرضا عالیشاهی؛ حجت میرصادقی

4.

بررسی برخی از فاکتورهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)تغذیه شده با منابع مختلف آهن و روی (نانو ذره)

دوره 9، شماره 3، مهر 1399، صفحه 109-121
حسن صحرایی؛ امین اسدی امیرآبادی؛ مجید رضایی؛ مجتبی پولادی؛ سید علی اکبر هدایتی

5.

جایگزینی پودر ماهی با پودر سویا در جیره غذایی تاثیر تداخلی در تولیدمثل آبزیان دارد

دوره 9، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 25-40
طاهره باقری


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب