آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها628
تعداد مقالات6,539
تعداد مشاهده مقاله8,820,389
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,341,088

1.

اثر پرایمینگ بذر بر آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و پراکسیداسیون لیپیدهای غشای سلول گیاهچه سیاهدانه ( Nigella sativa L.) تحت تنش شوری و خشکی

دوره 5، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 63-85

2.

اثر تنش‌های خشکی و شوری بر کیفیت گل، تغییرات بیوشیمیایی و غلظت یون‌ها در گل نرگس شهلا (Narcissus tazzeta cv. ‘Shahla’)

دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 207-221
علی ناصری مقدم؛ حسن بیات؛ محمد حسین امینی فرد؛ فرید مرادی نژاد

3.

اثر شوری بر آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و برخی صفات مورفوفیزیولوژیک در دو پایه دورگ بین‌گونه‌ای پسته

دوره 31، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 213-229
الهه میرابی؛ اسماعیل سیفی؛ حسین حکم آبادی

4.

اثر قارچ ترافل سیاه تابستانی (Tuber aestivum) بر فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی بلندمازو (Quercus castaneifolia) و پالونیا (Paulownia fortunei) تحت تنش ‌آبی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 11 مهر 1403
پروین باقری فر؛ سید محمد واعظ موسوی؛ محمد حسین ارزانش؛ مسعود توحیدفر؛ حجت اله ربانی نسب

5.

اثر ورمی کمپوست، فلاوباکتریوم و هیومیک اسید بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و برخی صفات بیوشیمیایی تریتیکاله تحت شرایط شوری خاک

دوره 15، شماره 2، تیر 1401، صفحه 183-202
سارا محمدی کله سرلو؛ رئوف سیدشریفی؛ حامد نریمانی

6.

ارزیابی فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان و میزان پراکسید هیدروژن دانهال‌های ایجاد شده حاصل از تلاقی‌های درون و بین-گونه‌ای پسته ( P. vera × P. integerrima) در شرایط تنش خشکی

دوره 28، شماره 3، مهر 1400، صفحه 33-59
حسن فرهادی؛ محمد مهدی شریفانی؛ مهدی علیزاده؛ حسین حکم آبادی؛ ساسان علی نیائی فرد

7.

ارزیابی همزیستی سه گونه‌ی قارچ میکوریزا بر ویژگی‌های بیوشیمیایی چمن‌های اگروپیرون (Agropyron elongatum) و پوآی چند‌ساله (Poa pratensis) تحت تنش خشکی

دوره 24، شماره 3، آذر 1396، صفحه 27-46
حامد اشراف؛ هدایت زکی زاده؛ سید محمد رضا احتشامی؛ محمد حسن بیگلویی

8.

بررسی اثر اسپرمیدین و ملاتونین بر آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان، میزان ماده موثره روتین و عملکرد در گیاه دیلار(Fagopyrum esculentum moench) تحت تنش خشکی

دوره 15، شماره 4، دی 1401، صفحه 63-84
محمد رضا عامریان؛ میثم میری؛ محسن عدالت؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ حسن مکاریان

9.

بررسی اثر کود نانوبیومیک برعملکرد و برخی صفات چای ترش (Hibiscus sabdariffa) در کشت مخلوط با لوبیا چشم بلبلی (Vigna unguiculata)

دوره 14، شماره 4، دی 1400، صفحه 105-122
محبوبه سارانی؛ احمد قنبری؛ علیرضا سیروس مهر

10.

بررسی برخی از پارامترهای فیزیولوژیک و بیوشیمیایی در گیاهان جهش‌یافته AtrecQl4A تحت تنش شوری

دوره 16، شماره 1، خرداد 1388، صفحه 115-132

11.

بهبود سطح تحمل شوری گیاه جو (Hordeum vulgare) از طریق دورگ گیری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1401
اسد معصومی اصل؛ رضا امیری فهلیانی؛ حسن پاک نیت

12.

تأثیر تغییرات آنزیم‌های آنتی اکسیدان بر روی عملکرد نخود با کاربرد عنصر روی، سیلیکون و روی تثبیت شده بر روی SBA-15 تحت شرایط مختلف رطوبتی

دوره 15، شماره 3، مهر 1401، صفحه 159-178
مریم محمدزاده؛ امین عباسی؛ محسن جان محمدی؛ صالح وحدتی خواجه

13.

تاثیر سالیسیلیک اسید بر تجمع اسمولیتهای آلی و فعالیت آنتیاکسیدانی گیاه قره داغ (Nitraria shoberi L.) در شرایط تنش خشکی

دوره 20، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 177-188
فریبا امینی؛ منصوره بیان؛ مهری عسکری

14.

تأثیر سولفات آلومینیوم و بازبرش شاخه بر ماندگاری و کیفیت رز شاخه ‌بریده رقم وارلون

دوره 18، شماره 2، شهریور 1390، صفحه 93-106

15.

تعیین غلظت بهینه سه آنزیم آنتی اکسیدان برای افزایش مقاومت به خشکی ماش (Vigna radiata L.) با استفاده از الگوریتم ژنتیک

دوره 10، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 137-147
شمس الدین اسکندر نژاد؛ منوچهر قلی پور؛ حسن مکاریان

16.

جداسازی و شناسایی مورفولوژیک و مولکولی قارچ‌های اندوفیت مهم گیاه بنه(Pistacia mutica) در استان هرمزگان و تاثیر آن‌ها در افزایش تحمل به تنش شوری گیاهچه فلفل رقم کالیفرنیا واندر3

دوره 30، شماره 3، مهر 1402، صفحه 41-64
عباس کاوه نیا؛ داود صمصام پور؛ مجید عسکری سیاهویی

17.

نحوه‌ی تغییر محتوای کربوهیدرات، پروتئین کل و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت تحت تاثیر اسید‌سالیسیلیک طی مرگ برنامه‌ریزی شده‌ی سلولی در دو رقم گندم

دوره 7، شماره 2، مرداد 1393، صفحه 97-112
سدابه جهانبخش؛ شیوا حمیدزاده مقدم؛ علی عبادی



سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب