آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها639
تعداد مقالات6,654
تعداد مشاهده مقاله9,106,181
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,573,265

1.

اثر غلظت‌های یون کلسیم و نمک و دمای آب‌نمک‌گذاری بر تغییرات بافت، تراوش و تورم پنیر فتای فراپالاش

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 139-154
کورش رحمانی؛ حبیب الله میرزایی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد؛ سید مهدی جعفری؛ ناصر همدمی

2.

ارزیابی زنده مانی و خواص بافتی و کیفی پنیر فراپالایش فراسودمند حاوی سویه های Lactobacillus acidophilus و Bifidobacterium lactis

دوره 6، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 53-64
هادی قائمی؛ جواد حصاری؛ رضوان پوراحمد

3.

بررسی خواص ضدمیکروبی و مقاومت به آنتی‌بیوتیک‌ در جامعه میکروبی یک پنیر سنتی

دوره 14، شماره 2، تیر 1401، صفحه 131-146
نفیسه دعوتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب