آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,747,290
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,854

1.

مطالعه اثرضدمیکروبی عصاره طارونه (Phoenix Dactylifera ) بر باکتری های بیماری زا و کپک های عامل فساد

صفحه 1-12
جواد اکبریان؛ مرتضی خمیری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ احسان محمودی

2.

فعالیت ضد میکروبی فیلم خوراکی متیل سلولز غنی شده با اسانس اناریجه بر روی فیله های ماهی فیتوفاگ در شرایط نگهداری در یخچال

صفحه 13-26
پیمان آریایی؛ حمید توکلی پور؛ مسعود رضایی؛ امیر حسین الهامی راد

3.

مدل سازی پارامترهای رنگی در طی خشک کردن آلوی پیش تیمار شده با اولتراسوند و آب گیری اسمزی

صفحه 27-59
رسول قربانی؛ جلال دهقان نیا؛ سیدصادق سیدلو هریس؛ بابک قنبرزاده

4.

استخراج ترکیبات فنولی از پساب واحد‌های فرآوری پسته با غشای مایع میکروامولسیونی به عنوان نانواستخراج‌گر

صفحه 61-79
فرهاد گراوند؛ اشکان مددلو

5.

اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون در پایداری کره

صفحه 81-94
المیرا کرامتجو؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد؛ سید هادی پیغمبردوست؛ محبوب نعمتی

6.

بهینه سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی ماهی کاراس (Carassius carassius) به روش سطح پاسخ

صفحه 95-110
علیرضا مهرگان نیکو؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ علی طاهری؛ مهران اعلمی

7.

مقایسه استخراج اسانس پوست بکرایی با استفاده از روش های مایکرویو و مایکرویو با پیش تیمار اولتراسوند

صفحه 111-124
رویا شکاری؛ کرامت اله رضایی؛ سیمین اسدالهی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب