آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها628
تعداد مقالات6,539
تعداد مشاهده مقاله8,817,475
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,338,473

1.

اثرات تغذیه شاهدانه در جیره‌های با پروتئین خام متفاوت بر عملکرد، قابلیت هضم ، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و سنتز پروتئین میکروبی در بره‌های پرواری بلوچی

دوره 7، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 33-58
خدیجه کرمشاهی امجزی؛ قاسم جلیلوند؛ امید دیانی؛ مهدی دهقان بنادکی

2.

اثر تغذیه سطوح مختلف تخم‌مرغ کامل ضایعاتی بر مصرف خوراک، گوارش‌پذیری مواد مغذی، فراسنجه‌های تخمیری شکمبه و سنتز پروتئین میکروبی در گوسفندان نر کرمانی

دوره 10، شماره 3، آذر 1401، صفحه 19-36
زهرا تقی پور؛ رضا طهماسبی؛ امید دیانی؛ امین خضری؛ زهره حاج علیزاده

3.

اثر سطوح مختلف پودر ریشه شیرین‌بیان در جیره آغازین بر عملکرد، شاخص‌های رشد اسکلتی و سلول‌های خونی گوساله‌های شیرخوار نژاد هلشتاین

دوره 12، شماره 4، دی 1403، صفحه 109-126
مهرداد هلیرودی؛ امید دیانی؛ محمد مهدی شریفی حسینی؛ مریم جشاری

4.

بررسی ارزش غذایی برون‌تنی جیره‌های کاملاً مخلوط سیلوشده بر پایه یونجه تازه خرد شده در دو سطح ماده خشک و پروتئین خام

دوره 12، شماره 2، شهریور 1403، صفحه 77-96
فروغ بدوی؛ امید دیانی؛ علیرضا آقاشاهی؛ محمد مهدی شریفی حسینی

5.

بررسی ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ تفاله پونه کوهی با مقادیر مختلف خرمای ضایعاتی

دوره 11، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 19-36
محمدمهدی اسحقی مسکونی؛ امید دیانی؛ امین خضری؛ پوریا دادور

6.

بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ مخلوط ذرت علوفه ای و سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی و تاثیر آن بر عملکرد گاوهای شیری هلشتاین

دوره 3، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 71-86
رضا طهماسبی؛ امید دیانی

7.

بررسی گوارش‌پذیری و تولید پروتئین میکروبی جیره‌های دارای چند شکل دانه کتان به‌همراه دو سطح پروتئین غیرقابل تجزیه شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی در نشخوارکنندگان

دوره 10، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 49-66
رحمت ابابکری؛ امید دیانی؛ امین خضری؛ عباسعلی ناصریان

8.

بررسی مدت زمان سیلوسازی جیره‌های کاملاً مخلوط دارای سطوح متفاوت بقایای حاصل از پوست‌گیری پسته بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری و تولید گاز در شرایط برون‌تنی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 22 بهمن 1403
فاطمه اکبری؛ امید دیانی؛ محمد مهدی شریفی حسینی؛ زهره حاج علیزاده

9.

تاثیر تغذیه‌ سطوح مختلف پودر ضایعات جوجه‏ کشی بر عملکرد، گوارش‌پذیری و فراسنجه‏ های تخمیری شکمبه و خون بره‏ های پرواری

دوره 9، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 33-48
زهرا فیروزی؛ امید دیانی؛ احمد آیت اللهی؛ رضا طهماسبی؛ امین خضری؛ زهره حاج علیزاده

10.

تأثیر تغذیه کنجاله کانولای فرآوری‌شده با فرمالدهید در دو سطح پروتئین خام بر مصرف ماده خشک، تولید و ترکیب شیر، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه‌های شکمبه‌ای در بزهای شیرده

دوره 10، شماره 4، اسفند 1401، صفحه 21-38
محمد امین تاج الدینی؛ امید دیانی؛ امین خضری؛ ررضا طهماسبی؛ محمد مهدی شریفی حسینی

11.

تأثیر سیلاژ مخلوط کاکتوس علوفه‌ای-یونجه بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، سنتز پروتئین میکروبی، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای گوسفند کرمانی

دوره 11، شماره 4، دی 1402، صفحه 15-34
احمد کریمی؛ امید دیانی؛ محمد مهدی شریفی حسینی؛ زهره حاج علیزاده

12.

تأثیر فرآوری فیزیکی سیلاژ و سطوح الیاف غیر علوفه‌ای بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذّی، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و رفتار مصرف خوراک گوسفند

دوره 11، شماره 1، اردیبهشت 1402، صفحه 129-146
هانیه خالویی؛ محمد مهدی شریفی حسینی؛ امید دیانی؛ کاظم جعفری نعیمی

13.

تعیین ارزش تغذیه‌ای، تخمیرپذیری و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای بقایای زراعی دو واریته کینوآ

دوره 7، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 83-96
پیروز شاکری؛ امید دیانی؛ محمد اسدی کرم؛ حمید نجفی نژاد؛ علیرضا آقاشاهی

14.

تغذیه سیلاژ تفاله پونه با سطوح مختلف خرمای ضایعاتی بر قابلیت هضم، سنتز پروتیین میکروبی و فراسنجه‌های شکمبه ای و خونی گوسفندان نر بالغ کرمانی

دوره 8، شماره 3، آذر 1399، صفحه 29-44
زینب نقدی؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی؛ امین خضری؛ محمد مهدی شریفی حسینی؛ زهره حاج علیزاده



سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب