آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها628
تعداد مقالات6,539
تعداد مشاهده مقاله8,820,360
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,341,068

1.

اثرات استفاده مجزا و تلفیقی اسید فرمیک و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسید لاکتیکی (Pediococcus acidilactici ) بر شاخص‌های رشد و مقاومت به شوری در بچه ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio)

دوره 9، شماره 3، مهر 1399، صفحه 83-91
فاطمه حشمت فر؛ رقیه صفری؛ علی شعبانی؛ سید حسین حسینی فر؛ هادی غفاری

2.

اثرات بکارگیری هیومیک اسید در جیره غذایی بر کارایی رشد، پاسخ ایمنی، دفاع آنتی اکسیدانی و بیان ژن های مرتبط در روده ماهی زبرا (Danio rerio)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 08 مهر 1403
سید حسین حسینی فر؛ زهره فاضلان؛ تورا لئیکه؛ شیوا ندایی؛ رقیه صفری؛ متین یازیسی؛ هین ون دوان

3.

اثرات به‌کارگیری پروبیـوتیک لاکتـوباسیلوس پلانتاروم(Lactobacillus plantarum) بر هورمون جنسی استرادیول و بافت گنادی در جنس ماده ماهی گورخری (Danio rerio)

دوره 11، شماره 4، دی 1401، صفحه 33-42
فاطمه واحدی امیری؛ ولی اله جعفری؛ رقیه صفری؛ سید حسین حسینی فر

4.

اثرات سطوح مختلف پکتین بعنوان پربیوتیک طبیعی در جیره غذایی بر ایمنی، سیستم دفاع آنتی‌اکسیدانی میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei )

دوره 10، شماره 2، تیر 1400، صفحه 63-73
ولی اله جعفری؛ حمیدرضا نصیری؛ سید حسین حسینی فر؛ محمد مازندرانی؛ هین وان دوان

5.

اثرات فوکوئیدان مستخرج از جلبک قهوه ای بر رشد، سیستم ایمنی و دفاع آنتی اکسیدانی آبزیان

دوره 12، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 41-59
مجید خانزاده؛ سید حسین حسینی فر

6.

اثر پلی فنول ترکیبی استخراج شده از ضایعات شاه بلوط و زیتون به عنوان افزودنی جیره روی عملکرد رشد و شاخصهای خونشناسی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) جوان

دوره 13، شماره 4، دی 1403، صفحه 185-199
عقیل منصوری خواجه لنگی؛ حمید علاف نویریان؛ سید حسین حسینی فر؛ میرمسعود سجادی؛ قاسم عشوری

7.

اثر مکمل خوراکی لوابون بر کارایی رشد و بیان ژن های مرتبط با رشد، سیستم ایمنی و آنتی اکسیدانی در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 13، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 127-139
احمد اسلامی فر؛ حامد پاکنژاد؛ محمد سوداگر؛ سید حسین حسینی فر؛ علی شعبانی

8.

اثر مکمل غذایی رافینوز، لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ترکیب دو مکمل بر بیان ژن‌های درگیر در ایمنی غیراختصاصی لیزوزیم و TNF-α در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 7، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 35-41
سید حسین حسینی فر؛ مرجان حسینی؛ حامد پاک نژاد؛ رقیه صفری؛ علی جافر

9.

ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آبی ماکرو جلبک قهوه ای Sargassum vulgare جمع آوری شده ازسواحل قشم

دوره 10، شماره 3، مهر 1400، صفحه 49-63
میترا احدی فر؛ سید مهدی اجاق؛ سید حسین حسینی فر؛ معظمه کردجزی؛ محمد علی خانلر؛ علیرضا عالیشاهی

10.

ارزیابی عملکرد واکسن Yersinia ruckeri در بچه‌ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 11، شماره 2، تیر 1401، صفحه 37-48
زینب رضاقلی تبار؛ محمد مازندرانی؛ سید حسین حسینی فر؛ محمد سوداگر؛ رقیه صفری

11.

بررسی اثرات غلظت‌های تحت کشنده نانولوله‌های کربنی چند جداره بر برخی شاخص‌های بیوشیمیایی سرم خون در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 8، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 53-59
خبات آذری؛ جواد الله بیگی چم جنگلی؛ اباذر قاسمی؛ سید حسین حسینی فر؛ علی شعبانی؛ حامد پاک نژاد

12.

بررسی اثر فیتوبیوتیک های بومی بر پاسخ ایمنی ماهی ها و سخت پوستان

دوره 5، شماره 2، تیر 1395، صفحه 1-16
رودابه روفچایی؛ علیرضا میرواقفی؛ سید حسین حسینی فر؛ وحیده عبداللهی

13.

بررسی مقایسه ای اثرات سطوح مختلف فروکتوالیگوساکارید و پربیوتیک مخمری برترکیب میکروبیوتای روده‌ای بچه فیل‌ماهی (Huso huso)

دوره 3، شماره 3، آذر 1393، صفحه 67-78
سید حسین حسینی فر؛ زینب حسین نیا

14.

تاثیر استفاده از سین بیوتیک پکتین و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر عملکرد رشد و بیان ژن‌های مرتبط با رشد بچه فیل ماهی (Huso huso)

دوره 12، شماره 2، تیر 1402، صفحه 1-12
اسماعیل جباری؛ ولی اله جعفری؛ رقیه صفری؛ سید حسین حسینی فر؛ محمدرضا ایمانپور

15.

تاثیر پیش تیمار الیگوساکارید رافینوز و باکتری pediococcus acidilactici بر ترکیب لاشه ماهی قرمز (carassius auratus) در مواجهه با نانو نقره

دوره 8، شماره 3، آذر 1398، صفحه 1-9
فاطمه زهرا جعفری؛ سید علی اکبر هدایتی؛ سید حسین حسینی فر؛ علی جافر؛ طاهره باقری

16.

تاثیر سطوح مختلف پکتین حاصل از تفاله سیب درختی (Malus pumila) بر شاخص‌های خون‌شناسی و بیوشیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 10، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 59-70
سید حسین حسینی فر؛ مهدی سلطانی؛ قاسم رشیدیان؛ حامد غفاری فارسانی؛ محمد امین جحازی؛ هین ون دوآن؛ ایهاب الهارون؛ مارینا پائولوچی

17.

تاثیر سطوح مختلف عصاره تیمول بر شاخص‌های رشد، متغیرهای خونی و میزان مقاومت ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhinchus mykiss)) در مواجه با باکتری یرسینیا راکری Yersinia ruckeri))

دوره 13، شماره 2، تیر 1403، صفحه 73-88
صالح بنام؛ محمد مازندرانی؛ سید حسین حسینی فر؛ طاهره باقری؛ پرستو پورعاشوری

18.

تاثیر هورمون ۱۷ آلفا- متیل تستوسترون، آروماسین و تابش نور سبز بر تولید جمعیت تمام نر در ماهی دم شمشیری (Xiphophorus helleri)

دوره 12، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 15-25
علی حاجی بگلو؛ کیمیا علائی؛ ولی اله جعفری؛ سید حسین حسینی فر؛ علی جافر

19.

تغییرات خون شناسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانو نقره پس از تغذیه با مکمل های غذایی

دوره 8، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 1-10
هانیه ملاحی؛ سید علی اکبر هدایتی؛ سید حسین حسینی فر؛ علی جافر؛ طاهره باقری

20.

کارایی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس Lactobacillus)) در بهبود پارامترهای بیوشیمیایی کبد ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) در معرض سطوح تحت کشنده نانو نقره

دوره 7، شماره 3، آذر 1397، صفحه 53-61
مهرداد مرادی؛ سید علی اکبر هدایتی؛ سید حسین حسینی فر؛ دارا باقری

21.

کاهش استرس طی حمل و نقل بچه ماهی کپور دریایی(Cyprinus carpio) با استفاده از سطوح مختلف نمک سدیم کلرید

دوره 13، شماره 2، تیر 1403، صفحه 195-204
بهمن ایری؛ محمد رضا ایمانپور؛ سید حسین حسینی فر؛ رقیه صفری؛ الهه روحانی

22.

واکسن‌ها، ادجوانت‌ها و روش‌های مرسوم استفاده از آن‌ها در ماهیان پرورشی

دوره 13، شماره 3، مهر 1403، صفحه 27-48
مجید خانزاده؛ بابک بیک زاده؛ سید حسین حسینی فر



سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب