
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 628 |
تعداد مقالات | 6,538 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,785,971 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,330,027 |
1. | اثر فرایند تغلیظ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب گریپ فروت (Citrus paradise) | |
دوره 11، شماره 1، تیر 1398، صفحه 131-142 | ||
عبدالخالق گل کار؛ علی معتمدزادگان؛ مهدی پورشایگان؛ سارا مقصودی؛ حدیثه باقری | ||
2. | بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر پایداری، رفتار رئولوژیکی و اندازه ذرات امولسیونهای تثبیت شده با کازئینات سدیم | |
دوره 12، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 139-156 | ||
مهسا خرمی؛ سید هاشم حسینی پرور؛ علی معتمدزادگان | ||
3. | بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر روی پایداری، رفتار رئولوژیکی و اندازه ذرات امولسیون های ایزوله پروتئین آب پنیری | |
دوره 5، شماره 2، تیر 1392، صفحه 91-114 | ||
مهسا خرمی؛ سید هاشم حسینی پرور؛ علی معتمدزادگان | ||
4. | بررسی اثر غلظت ساکارز بر خصوصیات رئولوژی ژل آب انار بر پایه ژلاتین/Ƙ-کاراگینان | |
دوره 8، شماره 2، آبان 1395، صفحه 107-122 | ||
ثمر صحرایی؛ علی معتمدزادگان؛ وحیده سرابی اقدم | ||
5. | تاثیر افزودن سوکرالوز و مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی، فیزیکیوشیمیایی و حسی خامه قنادی | |
دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 23-40 | ||
ایمان کاتوزیان؛ علی معتمدزادگان؛ محمد دانشی | ||
6. | مدلسازی و بهینهسازی تأثیر بوجاری و رطوبت بر ویژگیهای فیزیکی و میکروبی گندم با روش سطح پاسخ | |
دوره 8، شماره 2، آبان 1395، صفحه 43-68 | ||
الهام آلحسینی؛ سید مهدی جعفری؛ علی معتمدزادگان؛ علی آلحسینی | ||
7. | مطالعه برهم کنش صمغ دانه ریحان و پروتئین های آب پنیری در محیط آبی | |
دوره 4، شماره 1، آبان 1391، صفحه 15-35 | ||
وحیده سرابی اقدم؛ سید هاشم حسینی پرور؛ علی معتمدزادگان؛ لارا ماتیا مرینو | ||
8. | مقایسه خواص رئولوژیکی نانوژلهای نانوسلولز چوب، نانوسلولز باکتری و نانوکیتین | |
دوره 14، شماره 2، تیر 1401، صفحه 147-168 | ||
حسام الدین جنت امانی؛ علی معتمدزادگان؛ محمد فارسی؛ حسین یوسفی | ||