آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها628
تعداد مقالات6,538
تعداد مشاهده مقاله8,785,971
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,330,027

1.

اثر فرایند تغلیظ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب گریپ فروت (Citrus paradise)

دوره 11، شماره 1، تیر 1398، صفحه 131-142
عبدالخالق گل کار؛ علی معتمدزادگان؛ مهدی پورشایگان؛ سارا مقصودی؛ حدیثه باقری

2.

بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر پایداری، رفتار رئولوژیکی و اندازه ذرات امولسیون‌های تثبیت شده با کازئینات سدیم

دوره 12، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 139-156
مهسا خرمی؛ سید هاشم حسینی پرور؛ علی معتمدزادگان

3.

بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر روی پایداری، رفتار رئولوژیکی و اندازه ذرات امولسیون های ایزوله پروتئین آب پنیری

دوره 5، شماره 2، تیر 1392، صفحه 91-114
مهسا خرمی؛ سید هاشم حسینی پرور؛ علی معتمدزادگان

4.

بررسی اثر غلظت ساکارز بر خصوصیات رئولوژی ژل آب انار بر پایه ژلاتین/Ƙ-کاراگینان

دوره 8، شماره 2، آبان 1395، صفحه 107-122
ثمر صحرایی؛ علی معتمدزادگان؛ وحیده سرابی اقدم

5.

تاثیر افزودن سوکرالوز و مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی، فیزیکیوشیمیایی و حسی خامه قنادی

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 23-40
ایمان کاتوزیان؛ علی معتمدزادگان؛ محمد دانشی

6.

مدل‌سازی و بهینه‌سازی تأثیر بوجاری و رطوبت بر ویژگی‌های فیزیکی و میکروبی گندم با روش سطح پاسخ

دوره 8، شماره 2، آبان 1395، صفحه 43-68
الهام آل‌حسینی؛ سید‌ مهدی جعفری؛ علی معتمدزادگان؛ علی آل‌حسینی

7.

مطالعه برهم کنش صمغ دانه ریحان و پروتئین های آب پنیری در محیط آبی

دوره 4، شماره 1، آبان 1391، صفحه 15-35
وحیده سرابی اقدم؛ سید هاشم حسینی پرور؛ علی معتمدزادگان؛ لارا ماتیا مرینو

8.

مقایسه خواص رئولوژیکی نانوژل‌های نانوسلولز چوب، نانوسلولز باکتری و نانوکیتین

دوره 14، شماره 2، تیر 1401، صفحه 147-168
حسام الدین جنت امانی؛ علی معتمدزادگان؛ محمد فارسی؛ حسین یوسفی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب