آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها628
تعداد مقالات6,539
تعداد مشاهده مقاله8,821,074
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,342,137

1.

اثرات مصرف سطوح مختلف ضایعات‌ پنبه بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی، صفات کمی و کیفی لاشه، فرا سنجه‌های خونی و آنزیم‌های کبدی در بره‌های پرواری نر نژاد افشاری

دوره 12، شماره 2، شهریور 1403، صفحه 97-114
علی میرزائی؛ یداله چاشنی دل؛ اسدا... تیموری یانسری

2.

اثرات مصرف سطوح مختلف لیزو‌فسفولیپید بر عمکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی، صفات کمی وکیفی لاشه، فراسنجه‌های خونی و آنزیم‌های کبدی در بره‌های پرواری نر آمیخته‌های زل و افشاری

دوره 10، شماره 3، آذر 1401، صفحه 1-18
یداله چاشنی دل؛ مریم فرهمندپور؛ اسدا... تیموری یانسری؛ محمد کاظمی فرد

3.

اثر اندازه ذرات و الیاف نامحلول در شوینده خنثی غیرقابل هضم جیره بر عملکرد بره‌های پرواری

دوره 4، شماره 3، آذر 1395، صفحه 135-156
سارا یوسفیان؛ اسداله تیموری یانسری؛ یداله چاشنی دل

4.

اثر پروبیوتیک های مختلف بر رشد، عملکرد، فراسنجه های خونی و شکمبه ای در گوساله های هلشتاین

دوره 5، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 23-44
نسرین مهرداد؛ یداله چاشنی دل؛ اسداله تیموری یانسری؛ محمد خوروش

5.

اثر تغذیه میوه بلوط فرآوری شده با هیدروکسید سدیم و اوره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه‌های خونی بره‌های نر پرواری آمیخته زل و آتابای

دوره 12، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 1-16
محمد نوروزی؛ یداله چاشنی دل؛ مصطفی یوسف الهی؛ اسدا... تیموری یانسری

6.

اثر روش‌های فرآوری دانه جو و منابع نیتروژن غیر‌پروتئینی جیره غذایی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و خصوصیات لاشه در بره‌های پرواری نژاد افشاری

دوره 11، شماره 1، اردیبهشت 1402، صفحه 19-36
بهمن قربانی؛ یداله چاشنی دل؛ اسدا... تیموری یانسری؛ عبدالحکیم توغدری

7.

اثر روغن کانولا و اسانس پونه کوهی بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات شیمیایی لاشه بره‌های پرواری دالاق

دوره 2، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 33-50
یداله چاشنی دل؛ حامد شهابی

8.

اثر سطوح مختلف پروبیوتیک پروتکسین در جایگزین شیر بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی بره‌های شیرخوار زل

دوره 6، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 49-68
یداله چاشنی دل؛ مهدی بهاری؛ سید ماکان موسوی کاشانی

9.

اثر سه منبع چربی بر فراسنجه های تولید گاز و تجزیه پذیری ماده خشک، الیاف نامحلول در شوینده خنثی و پروتئین خام با آزمون گاز و روش کیسه های نایلونی

دوره 8، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 17-38
غلامعلی هلاکو؛ اسدا... تیموری یانسری؛ یداله چاشنی دل؛ مختار مهاجر

10.

اثر مصرف سطوح مختلف پودر آب پنیر در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، کیفیت لاشه و فراسنجه‌های خونی در بره‌های نر پرواری‌ آمیخته‌ زل

دوره 11، شماره 3، آذر 1402، صفحه 1-18
محمد حسن پور؛ یداله چاشنی دل؛ اسدا... تیموری یانسری؛ زربخت انصاری پیرسرایی

11.

اثر همزمانی نرخ تخمیر شکمبه‌ای بر ساخت پروتئین میکروبی، تعادل نیتروژن و عملکرد رشد بره‌های نر پرواری لری

دوره 4، شماره 4، بهمن 1395، صفحه 67-90
طاهر یلچی؛ اسداله تیموری یانسری؛ منصور رضایی؛ یداله چاشنی دل

12.

ارزیابی پودر ضایعات کشتارگاهی طیور بعنوان جایگزین کنجاله سویا بر عملکرد پروار، فراسنجه های خونی و اجزا لاشه در بره های پرواری

دوره 7، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 1-18
رضا کمالی؛ یداله چاشنی دل؛ اسدا... تیموری یانسری؛ مختار مهاجر

13.

بررسی ارزش غذایی سیلاژ خوراک کامل بر پایه قصیل تریتیکاله و قصیل گندم و تأثیر آن بر عملکرد گوسفندان نر بالغ زل

دوره 12، شماره 4، دی 1403، صفحه 19-34
مهدی نیکبختی؛ lمصطفی یوسف الهی؛ حسن فضائلی؛ یداله چاشنی دل؛ محمد رضا دهقانی؛ کمال شجاعیان

14.

بررسی تغذیه محتویات شکمبه گاو و گوسفند بر عملکرد رشد، صفات کمی و کیفی لاشه و برخی فراسنجه‌های خونی بره‌های پرواری دالاق

دوره 9، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 1-18
حمیدرضا گلوی؛ یداله چاشنی دل؛ اسدا... تیموری یانسری؛ زربخت انصاری؛ بهرام شهره

15.

تأثیر پاستوریزاسیون آغوز بر جذب ایمونوگلوبین‌ها و فراسنجه‌های خون بره‌های نر تازه متولد شده زل

دوره 10، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 67-82
فرید مسلمی پور؛ سید سعید سجودیان؛ آشور محمد قره باش؛ یداله چاشنی دل

16.

تاثیر پودر ضایعات کشتارگاهی طیورماکروویو شده بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های شکمبه، تولید پروتئین میکروبی و ابقا نیتروژن در بره‌های پرواری دالاق

دوره 9، شماره 3، آذر 1400، صفحه 107-122
رضا کمالی؛ یدا... چاشنی دل؛ اسداله تیموری یانسری؛ مختار مهاجر

17.

تأثیر جایگزینی جو با سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و ویژگی‌های کیفی و کمی لاشه بره‌های نر پرواری زل

دوره 7، شماره 3، آذر 1398، صفحه 13-26
یداله چاشنی دل؛ حسین کلارستاقی؛ علیرضا جعفری صیادی

18.

تاثیر روغن ماهی و اسانس آویشن بر عملکرد پروار، قابلیت هضم، اجزا و کیفیت لاشه ی بره‌های نر دالاق

دوره 5، شماره 3، آذر 1396، صفحه 15-26
یداله چاشنی دل؛ زمان رستم نژاد؛ اسداله تیموری یانسری

19.

تاثیر هیومات سدیم بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای در گوساله‌های هلشتاین

دوره 6، شماره 3، آذر 1397، صفحه 97-111
راضیه نوری؛ یداله چاشنی دل؛ غلامرضا قربانی؛ اسدا... تیموری یانسری؛ امیرحسین مهدوی

20.

تعیین ترکیب شیمیایی خوراک گلوتن ذرت و مقایسه عملکرد، قابلیت‌هضم مواد مغذی و صفات لاشه بره‌های پرواری با سطوح مختلف جایگزینی کنجاله سویا با خوراک گلوتن ذرت

دوره 8، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 57-72
محمد اعتراف؛ اسدا... تیموری یانسری؛ یداله چاشنی دل



سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب