آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها628
تعداد مقالات6,539
تعداد مشاهده مقاله8,819,140
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,340,628

1.

اثرات تغذیه با سطوح مختلف کرم خاکی (Eisenia fetida) بر کیفیت آب مخازن پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 7، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 53-62
محمد خادمی حمیدی؛ محمد هرسیج؛ حجت اله جعفریان؛ محمد فرهنگی

2.

اثر غلظت عصاره های سیر و لیمو بر خواص ارگانولپتیک تخم نمک سود ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss) طی نگهداری دریخچال

دوره 4، شماره 3، آبان 1394، صفحه 63-75
حجت میرصادقی؛ علیرضا عالی شاهی؛ بهاره شعبانپور؛ رضا صفری

3.

اثر غنی سازی جیره غذایی با اسید لاکتیک بر غلظت یون‌ها و پروتئین‌های پلاسما خون در ماهی قزل آلای رنگین کمان، Oncorhynchus mykiss

دوره 12، شماره 2، تیر 1402، صفحه 67-75
سید مرتضی حسینی

4.

اثر فیلم زیست نانوکامپوزیت فعال شده با اسانس پونه کوهی خالص و نانولیپوزوم شده بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykis)

دوره 5، شماره 3، مهر 1395، صفحه 47-63
محسن کاظمی؛ بهاره شعبانپور؛ پرستو پورعاشوری

5.

اثر مواد پرکننده مختلف بر برخی شاخص‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کنسرو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 9، شماره 4، دی 1399، صفحه 45-62
سید پژمان حسینی شکرابی؛ کوروش کریمیان؛ مهدی شمسایی مهرجان؛ فاطمه نوغانی

6.

بررسی تنوع لوکوس های صفات کمی (QTLs) مرتبط با صفت رشد در بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورشی

دوره 9، شماره 2، تیر 1399، صفحه 95-104
سجاد نظری؛ حامد پاک نژاد

7.

بررسی نتایج حاصل از تلاقی مولدین قزل آلای طلایی و معمولی در مرکز تحقیقات یاسوج

دوره 5، شماره 3، مهر 1395، صفحه 77-82
سید عبدالحمید حسینی؛ حبیب اله گندمکار؛ رقیه محمودی؛ اسماعیل کاظمی؛ علیرضا قائدی؛ ابوالحسن راستیان نسب

8.

تاثیر استفاده همزمان اسید لاکتیک و پروبیوتیک (Lactobacillus acidophilus) بر برخی معیارهای رشد، کیفیت لاشه و خونی در ماهیان قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)

دوره 12، شماره 2، تیر 1402، صفحه 117-131
محسن سلیمانی ایرائی؛ حسین اورجی؛ سکینه یگانه

9.

تاثیر پیش تیمار پربیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر فکتورهای سرم خون و موکوس ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 13، شماره 2، تیر 1403، صفحه 53-71
علی عظیمیان؛ فرحناز کاکاوند؛ یونس عبدالله زاده؛ طاهره باقری

10.

مطالعه تأثیر برخی عوامل شیمیایی بر فعالیت آنزیم تریپسین و کیموتریپسین بچه ماهی نورس قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در محیط in vitro

دوره 4، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 93-108
عباس زمانی؛ مریم خواجوی؛ امین اوجی فرد

11.

مقایسه عصاره برگ زیتون و آنتی اکسیدان BHT بر زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری سرد

دوره 4، شماره 2، آذر 1391، صفحه 67-83
سید حمید حسینی پور؛ سید یوسف پیغمبری؛ هانیه رستم زاد



سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب