آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها628
تعداد مقالات6,538
تعداد مشاهده مقاله8,786,042
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,330,041

1.

اثر افزودن روغن‌های کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری

دوره 4، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 91-110
رضا پرور؛ تقی قورچی؛ محمود شمس شرق3

2.

اثر افزودن نانولیپوزوم‌های حامل روغن ماهی بر خواص تکنولوژیکی و کیفیت تغذیه‌ای همبرگر با چربی کاهش‌یافته طی نگهداری در یخچال (4 درجه سانتی‌گراد)

دوره 12، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 143-162
سادنا قوطوری؛ سید مهدی اجاق؛ مریم حسنی؛ علیرضا عالیشاهی؛ شیرین حسنی

3.

بررسی برخی اثرات آنتی‌اکسیدانی روغن هسته‌ی انار(Punica granatum L.) بر روند اکسیداسیونی روغن ماهی حاصل از کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia)

دوره 2، شماره 3، آذر 1392، صفحه 49-62
مریم رئوفی راد؛ مسعود رضائی؛ امیررضا شویکلو

4.

بهینه‌سازی ریزپوشانی روغن ماهی در پوشش کازئینات سدیم، مالتودکسترین، کنستانتره پروتئین آب پنیر و نشاسته اصلاح‌شده به روش طرح مخلوط

دوره 12، شماره 3، مهر 1402، صفحه 171-192
مریم حسنی؛ مهین ریگی؛ شیرین حسنی؛ معظمه کردجزی

5.

تاثیر روغن ماهی و اسانس آویشن بر عملکرد پروار، قابلیت هضم، اجزا و کیفیت لاشه ی بره‌های نر دالاق

دوره 5، شماره 3، آذر 1396، صفحه 15-26
یداله چاشنی دل؛ زمان رستم نژاد؛ اسداله تیموری یانسری

6.

تاثیر مکمل نمودن جیره فلاشینگ میشهای نژاد شال با روغن ماهی بر بازده تولیدمثلی پس از تلقیح مصنوعی به روش لاپاراسکوپی در فصل تولیدمثل

دوره 3، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 59-84
نادر اسدزاده؛ منوچهر سوری؛ محمد مهدی معینی؛ حسن صادقی پناه

7.

مروری بر روش های تولید روغن ماهی و فناوری‌های تغلیظ امگا 3

دوره 14، شماره 3، مهر 1401، صفحه 103-124
فاطمه اشعاری؛ محمد مهدی طاعتی کلی؛ مهران حبیبی رضائی؛ سجاد تاجدینی

8.

مقایسه اثرات مصرف روغن ماهی با روغن پالم در دوره انتقال بر ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین

دوره 2، شماره 3، آذر 1393، صفحه 69-94
هدی جواهری بارفروشی؛ آرمین توحیدی؛ حسن صادقی پناه؛ مهدی ژندی؛ سعید زین الدینی؛ مهدی گنج خانلو


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب