آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,747,266
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,836

1.

فرمولاسیون کیک فراسودمند با استفاده از آرد کینوا و بامیه و بررسی اثر آن بر قند خون بیماران دیابتی

صفحه 1-15
سید محمد مهدی شبیری؛ امیر حسین الهامی راد؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ مسعود شفافی زنوزیان؛ محمد رضا سعیدی اصل

2.

تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر برخی ویژگی‌های ماست چکیده تهیه ‌شده از مخلوط شیر گاو و گاومیش

صفحه 17-34
حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد؛ الناز صفاری سامانی

3.

تولید نانوامولسیون های آب در روغن حاوی عصاره سیر و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ضد میکروبی و رهایش مواد فرار آن

صفحه 35-51
حامد حسن زاده؛ محمد علیزاده خالدآباد

4.

بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بقای باکتریهای پروبیوتیک آبمیوه های سین بیوتیک صنعتی به روش سطح پاسخ وطرح‌آزمایشی دی اپتیمال با فاکتوریل ناقص

صفحه 53-70
محمدیار حسینی؛ محمد علیزاده؛ محمود رضازاد باری

5.

بررسی و مقایسه ویژگی های عملکردی مخلوط و کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر – اینولین

صفحه 71-88
عادله محمدی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی؛ سید مهدی جعفری

6.

اثر سامانه پیوسته فرآوری مایعات به روش مایکروویو بر خصوصیات کیفی آب پرتقال

صفحه 89-104
محمدمهدی سیدآبادی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ سید مهدی جعفری؛ اسماعیل سیدآبادی؛ مهدی خجسته پور

7.

سنجش میزان باقیمانده نیترات در گوجه فرنگی و انار و محصولات آنها با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

صفحه 105-119
مینا مهرپور؛ زهرا ارجائی

8.

تاثیر خاک تونسیل بر کاهش مقدار پاتولین در آب سیب

صفحه 121-130
سینا صادق زاده کشمش تپه؛ معصومه آقازاده

9.

بررسی خواص ضدمیکروبی و مقاومت به آنتی‌بیوتیک‌ در جامعه میکروبی یک پنیر سنتی

صفحه 131-146
نفیسه دعوتی

10.

مقایسه خواص رئولوژیکی نانوژل‌های نانوسلولز چوب، نانوسلولز باکتری و نانوکیتین

صفحه 147-168
حسام الدین جنت امانی؛ علی معتمدزادگان؛ محمد فارسی؛ حسین یوسفی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب