آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,745,677
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,316,236

1.

تاثیر استفاده از سین بیوتیک پکتین و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر عملکرد رشد و بیان ژن‌های مرتبط با رشد بچه فیل ماهی (Huso huso)

صفحه 1-12
اسماعیل جباری؛ ولی اله جعفری؛ رقیه صفری؛ سید حسین حسینی فر؛ محمدرضا ایمانپور

2.

اثرات مکمل‌سازی پودر قارچ صدفی (Pleurotus ostreatus) در جیره غذایی بچه ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) بر عملکرد رشد، ایمنی موکوس پوست و سرم خون و الگوی پروتئینی موکوس

صفحه 13-33
حسین عرب؛ حامد پاکنژاد؛ حسین حسینی فر؛ محمدرضا ایمانپور؛ علی جافر نوده؛ محسن تجری

3.

بررسی میزان تقلب در تولید کنسرو ماهی تن با استفاده از روش DNA بارکدینگ در ایران

صفحه 35-47
مونا ایوز؛ مهدی ذوالفقاری؛ مجتبی نصر اصفهانی؛ حامد پاک نژاد

4.

ارزیابی اثرات محیطی پرورش ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792) در قفس‌های جنوب دریای خزر

صفحه 49-66
علینقی مقصودلو؛ سیدعباس حسینی؛ رسول قربانی؛ عبدالعظیم فاضل؛ سعید اسماعیل پور پوده

5.

اثر غنی سازی جیره غذایی با اسید لاکتیک بر غلظت یون‌ها و پروتئین‌های پلاسما خون در ماهی قزل آلای رنگین کمان، Oncorhynchus mykiss

صفحه 67-75
سید مرتضی حسینی

6.

خصوصیات جمعیتی ماهی حلوا سیاه (Parastromateus niger (Bloch, 1795 در آب های شمالی دریای عمان (استان سیستان و بلوچستان)

صفحه 77-88
علی ندیمی اشکان کماچایی؛ علی طاهری؛ سید احمد رضا هاشمی

7.

مطالعه اکولوژی زیسـتگاه های شاه میگو صخره ای Panulirus homarus (Linnaeus, 1758) در سواحل استان سیستان و بلوچستان به منظور اسـتقرار سازه های زیسـتگاه مصـنوعی جهت احیاء ذخایر

صفحه 89-102
محمدرضا میرزائی؛ اشکان اژدری

8.

تعیین منا سب ترین سن و وزن بچه ماهی ازون برون (Acipenser stellatus) جهت رهاسازی به دریای خزر

صفحه 103-116
علیرضا عاشوری؛ ذبیح اله پژند؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ اسماعیل حسین نیا؛ جواد صیادفر؛ جلیل جلیل پور

9.

تاثیر استفاده همزمان اسید لاکتیک و پروبیوتیک (Lactobacillus acidophilus) بر برخی معیارهای رشد، کیفیت لاشه و خونی در ماهیان قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)

صفحه 117-131
محسن سلیمانی ایرائی؛ حسین اورجی؛ سکینه یگانه

10.

مقایسه‌ خواص عملکردی پروتئین استخراج‌شده از ریزجلبک اسپیرولینا (Spirulina Platensis) با روشهای مختلف

صفحه 133-144
ساناز اورجه؛ پرستو پورعاشوری؛ بهاره شعبانپور؛ سید ولی حسینی

11.

بررسی میزان شیوع لیستریا مونوسایتوژنز و سالمونلا در ماهی، میگو و تخم‌مرغ ارائه شده در شهرستان شهرکرد، ایران

صفحه 145-156
ابراهیم رحیمی؛ محمدامین حیدرزادی؛ نجمه واحد دهکردی

12.

مقایسه اثر مشتق هیدرازون ۲- فنیل تیو بنزوییک اسید به عنوان یک ضد التهاب جدید با مفنامیک اسید بر هیستولوژی بافت کبد و آنزیم‌های کبدی در ماهی گورامی سه خال (Trichogaster trichopterus)

صفحه 157-169
یاسمن خانی؛ طاهره ناجی؛ علی الماسی راد؛ همایون حسین زاده

13.

اثر افزودن جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و مولتی آنزیم ناتوزیم بر عملکرد رشد، بازماندگی و شاخص‌های خونی بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 171-186
محمدتقی فرهادی؛ محمد رضا ایمان پور؛ رقیه صفری


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب