آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,516
تعداد مشاهده مقاله8,772,306
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,327,494

1.

Effect of Substituting Dietary Oxytetracycline with Aqueous Prangos Ferulacea Extract on Growth Performance, Prececal Nutrient Digestibility, Cecal Microbiota and Carcass Traits in Hubbard Broiler Chickens

دوره 11، شماره 2، آذر 2023، صفحه 181-187
Masoud Karimipoor؛ Mohammad Reza Rezvani

2.

Effects of dietary organic and inorganic zinc and copper supplements on performance, footpad dermatitis, carcass characteristics, and blood profile of broiler chickens

دوره 7، شماره 1، مرداد 2019، صفحه 15-23
D Hajilari؛ M Shams Shargh؛ O Ashayerizadeh

3.

Effects of Different Levels of Raw and Processed Oak Acorn (Quercus castaneifolia) on Performance, Small Intestine Morphology, Ileal Digestibility of Nutrients, Carcass Characteristics and Some Blood Parameters in Broiler Chickens

دوره 4، شماره 2، مهر 2016، صفحه 127-138
M Rezaie؛ H Semnaninejad

4.

Ileal Digestibility and Bone Retention of Calcium in Diets Containing Eggshell, Oyster Shell or Inorganic Calcium Carbonate in Broiler Chickens

دوره 7، شماره 1، مرداد 2019، صفحه 7-13
MR Rezvani؛ A Moradi؛ M Izadi

5.

Ileal Digestibility of Phosphorus in Plant Origin Feedstuffs Fed for Broiler Chickens: The Effect of Microbial Phytase

دوره 8، شماره 2، بهمن 2020، صفحه 201-210
TH Haile؛ C Hyuie؛ W Zhengke؛ C Jiang؛ SA Prizado؛ A Purba؛ C Guilan؛ L Guohua

6.

اثرات استفاده از گندم عمل‌آوری شده به روش‌های مختلف بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری

دوره 5، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 1-20
امین ولی زاده؛ تقی قورچی؛ سعید حسنی

7.

اثرات جایگزینی آرد گندم اکسترود شده با آرد بلوط اکسترود شده بر رشد، فعالیت آنزیمی و قابلیت هضم جیره غذایی در کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 13، شماره 3، مهر 1403، صفحه 91-102
حجت اله علمداری؛ خدیجه موسوی

8.

اثر افزودن گیاه بارهنگ کبیر(Plantago major L.) بر قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای و عملکرد بره‌های پرواری نژاد مهربان

دوره 10، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 79-92
الهه یزدانخواه؛ فرخ کفیل زاده

9.

اثر روش های عمل آوری بستر طیور بر جمعیت های میکروبی، ارزش تغذیه ای پروتئین، قابلیت هضم مواد مغذی و متابولیت های خونی در میش های آبستن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 22 بهمن 1403
سید مرتضی وقار سیدین؛ محسن مجتهدی؛ همایون فرهنگ فر؛ سید احسان غیاثی

10.

اثر سطوح مختلف عنصر روی بر قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه‌های شکمبه‌ای، ابقاء نیتروژون و پروتوزوای شکمبه‌ای بره‌های نر مهربان

دوره 10، شماره 3، آذر 1401، صفحه 127-142
خلیل زابلی؛ مهبد مهرادکیا؛ حسن علی عربی

11.

اثر متیونین محافظت شده بر فراسنجه‌های خونی، تولید و ترکیبات شیر در بز های شیرده آلپاین‌‌

دوره 11، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 131-144
مهدی گنج خانلو؛ جواد باقری؛ احمد رضا علی پور؛ ابوالفضل زالی

12.

اثر محدودیت خوراکدهی بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه‌های خونی و ویژگی‌های کشتار در بره‌های سنجابی

دوره 6، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 15-30
حسن خمیس آبادی؛ رضا ناصری هرسینی؛ حسن فضائلی؛ علی رضا آقاشاهی

13.

اثر منابع روی بر عملکرد، گوارش پذیری و شاخص‌های آنتی اکسیدانی خون در بزهای نر مورسیا

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 22 بهمن 1403
حمیدرضا تقیان؛ کیان صادقی

14.

بررسی اثرات شکل فیزیکی یونجه و فرآوری دانه جو بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری نژاد دالاق

دوره 9، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 37-54
راحله رجبی علی آبادی؛ تقی قورچی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ عبدالحکیم توغدری؛ مختار مهاجر؛ رضا طهماسبی

15.

بررسی ارزش غذایی سیلاژ خوراک کامل بر پایه قصیل تریتیکاله و قصیل گندم و تأثیر آن بر عملکرد گوسفندان نر بالغ زل

دوره 12، شماره 4، دی 1403، صفحه 19-34
مهدی نیکبختی؛ lمصطفی یوسف الهی؛ حسن فضائلی؛ یداله چاشنی دل؛ محمد رضا دهقانی؛ کمال شجاعیان

16.

بررسی تاثیر باکتری‏های تولید کننده و مصرف کننده اسید لاکتیک و ساکارومایسیس سرویسیه بر فراسنجه‏های تولید گاز، تخمیر شکمبه‎ای و قابلیت هضم مواد مغذی در جیره با کنسانتره بالا به روش برون‏ تنی در گوسفند عربی

دوره 7، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 111-129
احسان دیرکوندی؛ طاهره محمدآبادی؛ عبدالفتاح زیدان محمد سالم

17.

بررسی تأثیر تنش شوری در مراحل مختلف رشدی بر خصوصیات کمی و کیفی علوفه کوشیا

دوره 5، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 111-128

18.

بهینه‌سازی رشد باکتری‌های سلولولیتیک جدا شده از دستگاه گوارش اسب و بررسی اثر انتقال آن‌ها به شیرابه شکمبه بر گوارش پذیری کاه گندم

دوره 7، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 113-128
مریم هرسینی؛ طاهره محمدآبادی؛ حسین معتمدی؛ محسن ساری؛ اسدا... تیموری یانسری

19.

تأثیر جایگزینی جو با سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و ویژگی‌های کیفی و کمی لاشه بره‌های نر پرواری زل

دوره 7، شماره 3، آذر 1398، صفحه 13-26
یداله چاشنی دل؛ حسین کلارستاقی؛ علیرضا جعفری صیادی

20.

تأثیر جایگزینی کاه برنج به جای کاه گندم بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، تخمیر شکمبه و هیستوموفومتری روده بره‌های پرواری

دوره 11، شماره 1، اردیبهشت 1402، صفحه 109-128
سعید صفری؛ محمد ابراهیم نوریان سرور؛ محمد مهدی معینی؛ نادر گودرزی

21.

تأثیر سیلاژ مخلوط کاکتوس علوفه‌ای-یونجه بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، سنتز پروتئین میکروبی، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای گوسفند کرمانی

دوره 11، شماره 4، دی 1402، صفحه 15-34
احمد کریمی؛ امید دیانی؛ محمد مهدی شریفی حسینی؛ زهره حاج علیزاده

22.

تاثیر شکل فیزیکی خوراک و اندازة ذرات علوفه بر گوارش پذیری، تولید شیر و رفتار تغذیه‌ای گاوهای شیرده هلشتاین

دوره 7، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 59-82
سیروس فراستی؛ فردین هژبری؛ محمد مهدی معینی؛ حسن فضائلی

23.

تاثیر مکمل آلی سلنیوم بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی و برخی متابولیت‌های خون بره‌های پرواری

دوره 6، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 17-30
حمیده آل سعدی؛ امیر موسائی؛ امیدعلی اسماعیلی پور؛ نعمت ضیایی

24.

تأثیز بافرمه بز واپدیدشدن مواد مغذی در محیط کشت باکتزی و قارچهای شکمبه

دوره 12، شماره 3، آذر 1403، صفحه 137-154
غزاله عالیوند؛ طاهره محمدآبادی

25.

تعیین سطح مناسب استفاده از گیاه دارویی خرفه در جیره و اثر آن بر فعالیت هضمی و تخمیری قارچ‌ها یا باکتری‌های شکمبه بره‌های پرواری

دوره 7، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 45-64
صادق میاحی؛ کمال شجاعیان؛ مرتضی چاجی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب