آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها628
تعداد مقالات6,539
تعداد مشاهده مقاله8,818,019
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,338,573

1.

اثرات مکمل سازی پلی اتیلن گلایکول یا بنتونیت سدیم فعال بر مصرف خوراک، علائم حیاتی و فراسنجه های خونی بزهای سانن تغذیه شده با فرآورده های فرعی پسته تحت تنش گرمایی

دوره 9، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 81-96
مرتضی کردی؛ عباسعلی ناصریان

2.

اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و استونی برگ زیتون بر ماندگاری روغن سویا

دوره 11، شماره 1، تیر 1398، صفحه 33-47
حسین جلالی؛ سیدحمیدرضا ضیاءالحق؛ عبدالرضا محمدی نافچی؛ محمد کاظمی الموتی

3.

اثر تنش شوری بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی در گیاه گشنیز (Coriandrum sativum L.)

دوره 20، شماره 3، آذر 1392، صفحه 111-128
زهرا ستایش مهر؛ صدیقه اسماعیل زاده بهابادی

4.

ارزیابی اثرات استفاده از عصاره آبی پودر میوه بنه بر خواص کیفی و بیاتی نان حجیم

دوره 16، شماره 2، تیر 1403، صفحه 15-39
اعظم ایوبی؛ محمد بلوردی

5.

بررسی تاثیر عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر کیفیت میکروبی و شیمیایی سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در زمان نگهداری در یخچال (دمای 1±4 درجه سانتیگراد)

دوره 3، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 55-66
بهنام فرجامی؛ سید ولی حسینی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب