آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها628
تعداد مقالات6,539
تعداد مشاهده مقاله8,817,483
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,338,483

1.

اثرات مرگ ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) در تور گوشگیر بر کیفیت و ماندگاری آن در یخچال

دوره 7، شماره 3، آذر 1397، صفحه 29-39
زهره امینی خواهان؛ سعید گرگین؛ بهاره شعبان پور؛ محسن یحیایی

2.

اثر افزودن نانولیپوزوم‌های حامل روغن ماهی بر خواص تکنولوژیکی و کیفیت تغذیه‌ای همبرگر با چربی کاهش‌یافته طی نگهداری در یخچال (4 درجه سانتی‌گراد)

دوره 12، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 143-162
سادنا قوطوری؛ سید مهدی اجاق؛ مریم حسنی؛ علیرضا عالیشاهی؛ شیرین حسنی

3.

اثر جایگزینی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر برخی شاخص‌های کیفی سس ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris)

دوره 9، شماره 2، تیر 1399، صفحه 81-93
بهروز محمدزاده

4.

ارزیابی کیفیت خدمات آموزش کارآفرینی (مطالعه موردی: دانشکده کشاورزی دانشگاه رازی کرمانشاه)

دوره 4، شماره 3، آذر 1396، صفحه 1-12
صبا اجاقی؛ بیژن رضایی؛ نادر نادری؛ حبیب جعفری

5.

استخراج ژلاتین از پسماند فرآوری آبزیان با رویکرد مصارف خوراکی

دوره 13، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 175-188
میلاد زعفرانی تبریزی؛ سید مهدی اجاق؛ معظمه کردجزی؛ مظاهر قلی پور ملک آبادی؛ علیرضا عالیشاهی؛ الکساندر سیفالیان

6.

بررسی اثر عصاره خیاردریایی گونه Holothuria leucospilota بر کیفیت شیمیایی فیله‌ قزل‌آلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال (1±4 درجه سانتیگراد)

دوره 3، شماره 3، آذر 1393، صفحه 27-36
حنانه رضائیان؛ سید ولی حسینی؛ عباسعلی مطلبی مغانجوقی؛ علیرضا میرواقفی

7.

بررسی تأثیر منبع نیتروژن و نحوه تقسیط آن بر صفات کمی و کیفی توتون در دو منطقه

دوره 10، شماره 3، آذر 1396، صفحه 133-142
حجت صالح زاده؛ منوچهر قلی پور؛ حمید عباسدخت؛ مهدی برادران

8.

بهبود کیفیت سطح تخته خرده چوب برای پوشش نهایی

دوره 24، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 115-128
سیده زهرا حسینی؛ علی اکبر عنایتی؛ ویکتور ولادیمیروویچ واسیلییو

9.

تاثیر آرد سویای جوانه زده و معمولی بر کیفیت نان بربری

دوره 10، شماره 1، مرداد 1397، صفحه 73-84
جعفر میلانی؛ حبیب الله میرزایی؛ نسیم صدیقی

10.

تجزیه پایداری عملکرد دانه برخی از ژنوتیپ‌های برنج با روش‌های پارامتری و ناپارامتری تک‌متغیره

دوره 13، شماره 3، آذر 1399، صفحه 85-106
پیمان شریفی؛ عبدالرحمان عرفانی؛ علی محدثی؛ ابوذر عباسیان؛ هاشم امین پناه؛ محمد محمد یوسفی؛ مهران سعیدی

11.

مدل سازی عددی لایه بندی حرارتی و کیفیت آب مخزن سد با استفاده از مدل کیفیCE-QUAL-W2

دوره 26، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 53-73
مصطفی صالحی؛ ذبیح الله خانی تملیه؛ نوید پرچمی؛ ظاهر احمدپور

12.

ویژگی‌های بیوشیمیایی، عملکرد و کیفیت گل رز شاخه بریده رقم جوملیا رشد یافته تحت منابع نوری مختلف در گلخانه

دوره 30، شماره 3، مهر 1402، صفحه 1-19
صدیقه رضایی؛ حسین زارعی؛ علی نیکبخت؛ محمدرضا سبزعلیان



سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب