آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها628
تعداد مقالات6,539
تعداد مشاهده مقاله8,818,084
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,338,622

1.

اثر روش‌های فرآوری دانه جو و منابع نیتروژن غیر‌پروتئینی جیره غذایی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و خصوصیات لاشه در بره‌های پرواری نژاد افشاری

دوره 11، شماره 1، اردیبهشت 1402، صفحه 19-36
بهمن قربانی؛ یداله چاشنی دل؛ اسدا... تیموری یانسری؛ عبدالحکیم توغدری

2.

اثر مصرف سطوح مختلف پودر آب پنیر در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، کیفیت لاشه و فراسنجه‌های خونی در بره‌های نر پرواری‌ آمیخته‌ زل

دوره 11، شماره 3، آذر 1402، صفحه 1-18
محمد حسن پور؛ یداله چاشنی دل؛ اسدا... تیموری یانسری؛ زربخت انصاری پیرسرایی

3.

تأثیر اسانس دارچین بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و تخمیر شکمبه‌ای در بره‌های نر پرواری

دوره 11، شماره 4، دی 1402، صفحه 1-14
بهمن تالیجاری؛ عثمان عزیزی؛ حسین جهانی عزیزآبادی

4.

تاثیر استفاده از سطوح مختلف سبوس ذرت بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و رفتار نشخوار در میش‌های دالاق

دوره 6، شماره 3، آذر 1397، صفحه 71-82
عبدالحکیم توغدری؛ تقی قورچی؛ محمد اسدی

5.

تأثیر تغذیه بیوچار معدنی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه های خونی و تخمیری‏ گوساله های ‏از ‏شیرگرفته هلشتاین

دوره 10، شماره 4، اسفند 1401، صفحه 121-136
سارا سعیدی گراغانی؛ مسلم باشتنی؛ پیروز شاکری؛ حسین نعیمی پور یونسی

6.

تأثیر سطوح مختلف ساپونین بر گوارش‌پذیری، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و خونی در گوسفندان نر بلوچی

دوره 10، شماره 3، آذر 1401، صفحه 57-70
عبدالمنصور طهماسبی؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران؛ مهرداد موحدنسب؛ محسن خواجه محمودی

7.

تاثیرکاندیشنینگ کنسانتره و نوع غله جیره بر عملکرد، قابلیت هضم موادمغذی، پارامترهای شکمبه ای و خونی بره های پرواری

دوره 10، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 63-78
جواد زارعی؛ عبدالحکیم توغدری؛ تقی قورچی

8.

تاثیر نوع فرآوری و سطح دانه کتان بر قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه‌های خونی و ایمنی گوساله‌های شیرخوار

دوره 9، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 19-38
مصطفی حسین آبادی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب