آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها639
تعداد مقالات6,654
تعداد مشاهده مقاله9,100,481
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,572,124

1.

Modification of Chemical and Functional Properties of Commercial Cold-Water Fish Gelatin by Oak Acorn (Quercus. Castaneifolia) Phenolic Extract

دوره 16، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 1-16
Seid Hamidreza Hashemi Kouchaksarayee؛ Hoda Shahiri Tabarestani؛ Alireza Sadeghi Mahoonak؛ Mohammad Ghorbani؛ Mehran Alami

2.

اثر آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا

دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 31-46
شیما پیری قشلاقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی

3.

اثر ضداکسایشی عصارههای میوه کنار (Ziziphus spina-christi ) و هسته خرما (Phoenix dactylitera) رقم مضافتی بر پیشرفت اکسایش روغن سویا

دوره 11، شماره 2، بهمن 1398، صفحه 157-166
عباس نمدی پور؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو؛ علیرضا صادقی

4.

ارزیابی ویژگی های امولسیون های دوگانه (W/O/W) تثبیت شده با کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر – اینولین

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 28 شهریور 1402
عادله محمدی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ سید مهدی جعفری

5.

بررسی اثر پارامترهای عملیاتی در خشک کن پاششی بر ویژگی های جریان پذیری شیرخشک شتر کامل کم فنیل آلانین به روش سطح پاسخ

دوره 15، شماره 2، تیر 1402، صفحه 103-124
ساناز کمالی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ سید مهدی جعفری؛ محمد قربانی

6.

بررسی اثر ریزپوشینه صمغ مصطکی اصلاح شده حاوی کورکومین بر زنده مانی رده سلولی MCF-7 به روش آزمون MTT

دوره 15، شماره 4، دی 1402، صفحه 63-86
احسان فیضی کریم آبادی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ هدی شهیری طبرستانی؛ زهرا عطایی

7.

بررسی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام تحت شرایط مختلف دمایی و بسته بندی

دوره 7، شماره 2، مهر 1394، صفحه 77-96
مرضیه رئیسی؛ محمد قربانی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک

8.

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی استویا ربایودیانا برتونی و بررسی این خاصیت در دسر لبنی

دوره 8، شماره 2، آبان 1395، صفحه 69-90
مونا فلاح شجاعی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مرتضی خمیری

9.

بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی هیدروژل‌ هیبریدی حاوی ایزوله پروتئین آب پنیر- آپونتیا

دوره 14، شماره 3، مهر 1401، صفحه 125-139
پانیذ کاوسی؛ محبوبه کشیری؛ مرتضی خمیری؛ محمد قربانی؛ سمیرا عشقی نیا

10.

بررسی ویژگی‌های عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین باقلای هیدرولیز شده‌ی به روش هیدرولیز ترکیبی

دوره 12، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 25-38
سیده پریا سمایی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی

11.

بررسی و مقایسه ویژگی های عملکردی مخلوط و کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر – اینولین

دوره 14، شماره 2، تیر 1401، صفحه 71-88
عادله محمدی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی؛ سید مهدی جعفری

12.

بهینه سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی ماهی کاراس (Carassius carassius) به روش سطح پاسخ

دوره 5، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 95-110
علیرضا مهرگان نیکو؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ علی طاهری؛ مهران اعلمی

13.

بهینه سازی هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو با استفاده از آنزیم آلکالاز جهت دستیابی به حداکثر خاصیت ضد اکسایشی

دوره 9، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 1-12
الهام نورمحمدی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی؛ معصومه صادقی

14.

سنتز نانوالیاف کازئینات سدیم، کیتوزان و پلیوینیل الکل به روش الکتروریسی

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 1-18
محسن اصغری قاجاری؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ محمد قربانی

15.

غنی‌سازی ماست با گیاه خرفه(Portulaca oleracea): ارزیابی پروفایل اسیدهای چرب و خواص آنتی اکسیدانی

دوره 13، شماره 4، دی 1400، صفحه 79-94
ماه طلا صالحی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی؛ مرتضی خمیری

16.

کاربرد شاخص دیان مزدوج به عنوان معیاری از پیشرفت اکسایش گردو

دوره 4، شماره 1، آبان 1391، صفحه 1-13
حامد حسینی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو

17.

کاربرد هیدروژل آلژینات برای ریزپوشانی ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی عصاره گیاه شوید کوهی

دوره 14، شماره 4، دی 1401، صفحه 91-109
مریم رضائی سراجی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ هدی شهیری طبرستانی؛ عظیم قاسم نژاد

18.

مدل‎سازی خشک‎شدن لایه نازک خمیر خرمای مضافتی (Phoenix dactylifera L.)

دوره 9، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 37-52
نرجس محمدی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علی اصغری؛ محمد قربانی؛ امان محمد ضیایی فر؛ حبیب اله میرزایی



سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب