آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها628
تعداد مقالات6,539
تعداد مشاهده مقاله8,818,023
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,338,576

1.

اثرات استفاده از گندم عمل‌آوری شده به روش‌های مختلف بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری

دوره 5، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 1-20
امین ولی زاده؛ تقی قورچی؛ سعید حسنی

2.

اثر اسیدهای چرب پالمیتیک و استئاریک و آلفا-لینولنیک بر مصرف خوراک، تولید و ترکیبات شیر گاوهای تازه‌زای هلشتاین

دوره 7، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 129-144
محسن سمیعی زفرقندی؛ تقی قورچی؛ علی اسدی الموتی؛ فرزاد قنبری؛ مهدی دهقان بنادکی

3.

اثر افزودن روغن‌های کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری

دوره 4، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 91-110
رضا پرور؛ تقی قورچی؛ محمود شمس شرق3

4.

اثر عصاره الکلی ضایعات چای سبز بر تجزیه پذیری شکمبه ای و قابلیت هضم روده ای کنجاله سویا

دوره 6، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 101-116
محمد ناصحی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ مرتضی رضایی؛ تقی قورچی

5.

ارزیابی اثرات جایگزینی جو با فرآوری‌های مختلف ذرت بر سودآوری در بره‌های پرواری نژاد افشاری

دوره 4، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 39-54
فاطمه کاظمی؛ تقی قورچی؛ بهروز دستار؛ فرشید اشراقی

6.

بررسی اثرات شکل فیزیکی یونجه و فرآوری دانه جو بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری نژاد دالاق

دوره 9، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 37-54
راحله رجبی علی آبادی؛ تقی قورچی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ عبدالحکیم توغدری؛ مختار مهاجر؛ رضا طهماسبی

7.

تاثیر استفاده از سطوح مختلف سبوس ذرت بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و رفتار نشخوار در میش‌های دالاق

دوره 6، شماره 3، آذر 1397، صفحه 71-82
عبدالحکیم توغدری؛ تقی قورچی؛ محمد اسدی

8.

تاثیر تنش حرارتی و محدودیت خوراک‌دهی در اواخر آبستنی بر قابلیت هضم و رفتار نشخوار در گاوهای شیری هلشتاین

دوره 8، شماره 3، آذر 1399، صفحه 111-123
سید محمد مهدی سیدالموسوی؛ تقی قورچی؛ عباسعلی ناصریان؛ سیده ساناز رمضانپور

9.

تاثیر سطح فیبر و نشاسته جیره و نوع فرآوری جو بر تغییر جمعیت نسبی میکروارگانیسم‌های دستگاه گوارش اسب با استفاده از Real time PCR

دوره 5، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 169-192
عبدالحکیم توغدری؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ تقی قورچی؛ آشورمحمد قره باش

10.

تأثیر سطوح مختلف محصول فرعی تانن‌گیری‌ شده پسته بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری

دوره 5، شماره 3، آذر 1396، صفحه 27-40
حامد کشفی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ احمدرضا یزدانی؛ تقی قورچی؛ فرهاد شیرانی بید آبادی

11.

تاثیر شکل فیزیکی کنسانتره و نوع بافر جیره بر فعالیت برخی از آنزیم های هیدرولیتیک بخش های مختلف شیرابه شکمبه، ابقای نیتروژن و هماتولوژی در بره های پرواری دالاق

دوره 6، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 127-146
محمد اسدی؛ عبدالحکیم توغدری؛ تقی قورچی؛ شهریار کارگر

12.

تاثیرکاندیشنینگ کنسانتره و نوع غله جیره بر عملکرد، قابلیت هضم موادمغذی، پارامترهای شکمبه ای و خونی بره های پرواری

دوره 10، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 63-78
جواد زارعی؛ عبدالحکیم توغدری؛ تقی قورچی

13.

تأثیر منابع خوراکی حاوی اسیدهای چرب غیراشباع در جیره‌های حاوی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد رشد و فرآسنجه‌های خون بره‌های پرواری

دوره 2، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 103-122
سمیه پاشایی؛ تقی قورچی؛ احد یامچی

14.

تاثیر نوع فرآوری و سطح دانه کتان بر قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه‌های خونی و ایمنی گوساله‌های شیرخوار

دوره 9، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 19-38
مصطفی حسین آبادی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری

15.

تعیین ترکیبات شیمیایی روغن¬های اسانسی سیر و میخک به روش گاز کروماتوگرافی و مقایسه فعالیت ضد‏میکروبی آنها با نانوسیلور و آنتی‏بیوتیک

دوره 1، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 65-80
فرزاد قنبری؛ تقی قورچی؛ مریم ابراهیمی؛ سمانه اربابی

16.

تغذیه گروهی در مقابل انفرادی بره‌های پرواری بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی، رفتار مصرف خوراک و فراسنجه‌های خونی

دوره 12، شماره 4، دی 1403، صفحه 79-92
تقی قورچی؛ مهدی پیاده کوهسار؛ مصطفی حسین آبادی؛ عبدالحکیم توغدری

17.

مقایسه اثزات سطوح مختلف دانه نخودبرعملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی بره های پرواری نژاد دالاق و آمیخته های داالق × رومانف

دوره 8، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 95-108
آمنه جمشیدی رودباری؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری؛ مختار مهاجر

18.

مقایسه جایگزینی جو با مقادیر مختلف تفاله زیتون بر عملکرد و قابلیت هضم در بره‌ها و بزغاله‌های پرواری

دوره 4، شماره 3، آذر 1395، صفحه 55-72
فرانک دوستی؛ تقی قورچی؛ بهروز دستار؛ آرش آذرفر؛ اصغر سپهوند



سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب